Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Закрити небо над Україною: депутати Ярмолинецької селищної ради доєдналися до спільного звернення (рішення 22 позачергової сесії)

Дата: 05.03.2022 10:54
Кількість переглядів: 214

     

     Депутати Ярмолинецької селищної ради, разом з іншими українськими депутатами та парламентарями, підтримали заклик Президента України Володимира Зеленського до лідерів країн світу закрити небо над Україною. Для цього вони сьогодні, 5 березня, терміново зібралися на 22 позачергову сесію Ярмолинецької селищної ради. Рішення ухвалили одноголосно.

     Відповідне звернення буде направлено до Президента США, Президента Франції, Канцлера Німеччини, Прем’єр-міністра Великобританії, Генерального Секретаря НАТО, урядів та парламентів країн-членів НАТО, послів та дипломатичного корпусу всіх держав НАТО.

     «Ми, депутати Ярмолинецької селищної ради, звертаємось до вас на підтримку прохання Президента України Володимира Зеленського про закриття неба над Україною. Тисячі загиблих та ранених дітей, жінок, літніх людей, зруйновані лікарні, школи, дитячі садки – така ціна зволікання з закриттям неба. Підтримайте звернення України до НАТО про закриття неба! Діяти потрібно негайно», – йдеться у тексті звернення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень