Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

5 грудня Ярмолинеччина відзначила Міжнародний день волонтера

Дата: 05.12.2022 13:41
Кількість переглядів: 153

Символічно, що цей день передує завтрашньому державному святу – Дню Збройних сил України. Без волонтерської підтримки наші захисники не мали б того потужного заряду, аби давати відсіч ворогові, що значно переважає як живою силою, так і зброєю. Як відомо, левова частка продуктів харчування, медикаментів, технічного спорядження, автомобілів дістаються бійцям саме завдяки сумлінній праці невидимих героїв у тилу. 

З нагоди сьогоднішнього свята представників волонтерського руху Ярмолинеччини запросили на урочисте зібрання у Ярмолинецькій селищній раді. Щоб бодай цього дня вони відволіклися від круговерті своїх нескінченних, щоденних турбот. 

Від імені Ярмолинецької селищної ради, депутатського корпусу й усієї громади волонтерів привітали секретар селищної ради Алла Садлій та заступник селищного голови Іван Березовський. Звертаючись до присутніх, Алла Іванівна в їхній особі висловила вдячність усім волонтерам краю, адже у кожного свої можливості, свої обставини та сили. Теплі плетені речі чи автівка для військових – кожен вклад є безцінним. Представників волонтерської спільноти Ярмолинеччини відзначили грамотами Ярмолинецької селищної ради, квітами і символічними подарунками. 

Любі волонтери, вітаємо вас зі святом! Слава Україні та разом до перемоги!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень