Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На виконання Закону України «Про протидію торгівлі людьми»

Дата: 06.04.2021 11:31
Кількість переглядів: 979

     На виконання Закону  України «Про протидію торгівлі людьми», Постанови Кабінету Міністрів України від 22.08.2012 року №783 «Про затвердження Порядку взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми» та у рамках реалізації Хмельницького регіонального компоненту проекту Координатора проектів ОБСЄ.  

Фото без опису

     В Україні «Поширення національного механізму взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми, в Україні» Благодійний фонд «Ксена» 05.04.2021 року провів консультативну он-лайн зустріч  у Ярмолинецькій територіальній громаді щодо попередження та протидії торгівлі людьми з активом громади. На зустрічі були присутні працівники відділу з питань соціальної політики та служби у справах сім’ї та молоді, які покращили свої знання та навики у сфері протидії торгівлі людьми.

Фото без опису

     Учасники зустрічі отримали інформацію  про методи та способи проведення інформаційно-просвітницьких заходів з попередження торгівлі людьми у своїй громаді,відпрацювали навички міжвідомчої взаємодії для забезпечення постраждалих осіб від торгівлі людьми необхідною допомогою та комплексним захистом. Лише спільними зусиллями можемо попередити негативні наслідки від торгівлі людьми для наших людей, у нашій громаді.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень