Ярмолинецька селищна рада
Хмельницька область Хмельницький район

Закладка парку «Молодіжний». Нова зона відпочинку в Ярмолинцях

Дата: 20.04.2021 14:10
Кількість переглядів: 1273

          У понеділок, 19 квітня, місцевість, яку ярмолинчани називають просто «біля танка», поповнилася новими зеленими насадженнями. Так тут поступово зростає парк «Молодіжний».

 

Фото без опису

 

     Закладка нового парку на території Ярмолинець – це спільна справа Ярмолинецького державного лісового господарства і місцевої влади. Парк невеликий, але, щоб розбити його тут, фахівцями з лісового господарства була проведена значна робота.

Фото без опису

 

     З цього приводу директор Ярмолинецького державного лісового господарства Іван Кирилюк зазначив: «Дуже важкий ґрунт тут, важка ділянка. Але ми стараємося і виходимо на завершальний етап. Цього року ще доповнимо і матимемо повноцінний уже парк».

     Далі за сприяння місцевої влади нову зону відпочинку планують огородити, поставити лавки. У перспективі – освітлення території парку, встановлення вуличних ліхтарів.

 

Фото без опису

 

     Символічним є формат молодого парку. За кілька років парк підніметься і даруватиме свій затишок нам і нашим дітям і водночас нагадуватиме про героїчний подвиг наших дідів і прадідів. Бо танк, довкола якого він зростатиме, – свідок і символ важких, але переможних подій минулого.

 

Фото без опису

 

     Берізка, черешня, вишня, клен, сосна, липа. Висаджені тут дбайливими людськими руками, тепер вони чекають на ласку природи – лагідне весняне сонце й життєдайні дощі. І на наше бережливе ставлення та піклування.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь