Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Закладка парку «Молодіжний». Нова зона відпочинку в Ярмолинцях

Дата: 20.04.2021 14:10
Кількість переглядів: 1225

          У понеділок, 19 квітня, місцевість, яку ярмолинчани називають просто «біля танка», поповнилася новими зеленими насадженнями. Так тут поступово зростає парк «Молодіжний».

 

Фото без опису

 

     Закладка нового парку на території Ярмолинець – це спільна справа Ярмолинецького державного лісового господарства і місцевої влади. Парк невеликий, але, щоб розбити його тут, фахівцями з лісового господарства була проведена значна робота.

Фото без опису

 

     З цього приводу директор Ярмолинецького державного лісового господарства Іван Кирилюк зазначив: «Дуже важкий ґрунт тут, важка ділянка. Але ми стараємося і виходимо на завершальний етап. Цього року ще доповнимо і матимемо повноцінний уже парк».

     Далі за сприяння місцевої влади нову зону відпочинку планують огородити, поставити лавки. У перспективі – освітлення території парку, встановлення вуличних ліхтарів.

 

Фото без опису

 

     Символічним є формат молодого парку. За кілька років парк підніметься і даруватиме свій затишок нам і нашим дітям і водночас нагадуватиме про героїчний подвиг наших дідів і прадідів. Бо танк, довкола якого він зростатиме, – свідок і символ важких, але переможних подій минулого.

 

Фото без опису

 

     Берізка, черешня, вишня, клен, сосна, липа. Висаджені тут дбайливими людськими руками, тепер вони чекають на ласку природи – лагідне весняне сонце й життєдайні дощі. І на наше бережливе ставлення та піклування.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень