Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Навчання – шанс зробити громаду конкурентоспроможною

Дата: 20.04.2021 14:13
Кількість переглядів: 845

     У 2021 році за результатами відбору до віртуальної Школи місцевого самоврядування DESPRO Швейцарсько-українського проєкту «Підтримка децентралізації в Україні» відібрані дві команди з Хмельницької області: у 1 хвилю пройшла Маківська громада, у 2 хвилю – Ярмолинецька громада.

 

Фото без опису

 

     Школа місцевого самоврядування DESPRO – комплексний навчальний інструмент практичного спрямування для лідерів місцевого самоврядування усіх рівнів. Її метою є формування необхідних управлінських і проєктних спроможностей у громадах .

     Школа місцевого самоврядування DESPRO у 2021 році відбувається у віртуальному світі на гейміфікованій платформі ZMeet. Команди підготували презентації, які були показані на відкритті Школи. Після відкриття та перегляду презентацій, команди взяли участь у дуже насичених як емоційно, так і інформативно навчальних тренінгах «Фінансові можливості місцевого самоврядування» та «Можливості соціальних мереж для Вашої громади».

     Тренінг «Маркетинг територій і громад для створення інвестиційної привабливості громади» показав роль маркетингу в створенні іміджу, який дає території максимальну вигоду. Команда Ярмолинеччини отримала приз – книгу гуру маркетингу Філіпа Котлера «Маркетинг» за відмінне виконання завдань щодо визначення напрямів маркетингу території.

     Навчальний модуль «Організаційна структура ОМС: теоретичні та практичні аспекти» підвищив фаховий рівень у питаннях формування організаційної структури та ролі у виконанні завдань, які поставлені перед громадою.

     Цікавими та емоційно насиченими виявились тренінги із брендування території та створення власного бренду, на яких команди отримали практичні рекомендації з побудови бренду громади.

     Команди громад вчились будувати свій бренд на основі впізнаваності території та створювати слоган. Команда Ярмолинеччини при створенні бренду громади визначила слоган: «Ярмолинеччина – територія можливостей!»

     При роботі над особистим брендом необхідно було представити коротку історію про свою громаду, яку презентував учасникам тренінгу лідер команди Ярмолинецької громади – заступник селищного голови Денис Головко.

     Під час навчального модулю «Ефективне управління ресурсами громади задля сталого економічного зростання» команди вивчали актуальні питання інвентаризації ресурсів громади, ознайомились з використанням геоінформаційних систем  у розвитку території.

     Далі виконання домашніх завдань, і уже 29 квітня – третя, фінальна, сесія.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь