Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Ярмолинецька громада бере участь у конкурсі «Наша громада»

Дата: 29.04.2021 15:26
Кількість переглядів: 1283

     У рамках Програми USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) з 29 березня до 30 вересня 2021 року для територіальних громад України телеканалами ICTV та СТБ у партнерстві з Українським кризовим медіа-центром проводиться конкурс «Наша громада».

 

Фото без опису

 

     Мета конкурсу: донести широкій авдиторії інформацію про реформу місцевого самоврядування та показати конкретні історії успіху територіальних громад; розповісти в ефірі українських національних телеканалів про досягнення та досвід обраних громад; привернути увагу до реформи місцевого самоврядування через участь громадян у відборі громад-учасниць конкурсу; продемонструвати успішні місцеві проєкти, зміцнити довіру до місцевого самоврядування, ініціативності та активності жителів громад; стимулювати та підтримати розвиток територіальних громад.

     Ярмолинецькою селищною радою підготовлено та подано на конкурс проєкт «Розвиток молоді – майбутнє громади» (створення літнього молодіжного табору "Козацька Січ Ярмолинеччини", с. Сутківці).

     Метою реалізації проєкту є підсилення національно-патріотичного та екологічного виховання молоді на основі традицій українського козацтва.

     Проєктом передбачається облаштування літнього молодіжного табору в с. Сутківці поряд із видатними пам’ятками оборонної архітектури – Покровською церквою-фортецею XIV – XVIII-XIX ст. та руїнами замку ХV століття.

     Інформацію про проєкт розміщено на сайті проєкту «Наша громада» за посиланням https://otg.fakty.com.ua/communities/yarmolinecka-gromada

 

     З 10.05.2021 до 31.05.2021 року на сайті відбуватиметься голосування.

Щоб підтримати проєкт громади, необхідно зареєструватися на сайті через свій акаунт у соціальній мережі або електронну пошту.

 

Про конкурс

     На першому етапі конкурсу проводиться відбір 13 громад-учасниць, які мають найбільшу підтримку за результатами інтернет-голосування, та 13 громад-учасниць, які отримали найвищі бали за результатами голосування експертного журі.

     Упродовж червня-вересня телеканали ICTV та СТБ познайомлять українців із 26 фіналістами конкурсу «Наша громада» в ефірі програм «Факти» та «Вікна».

     Із 14.08.2021 до 27.09 2021 року проходитиме фінальне оцінювання лише членами експертного журі, які вивчатимуть кожен проєкт громади на підставі інформації та даних, що містяться в детальному описі та додатках до нього. 

     Грошовий приз – 500 тис. грн на втілення проєкту громади. Виграє той, хто отримає максимальну кількість балів порівняно з іншими учасниками.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь