Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Ярмолинецька селищна рада оголошує конкурс з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території Ярмолинецької селищної ради

Дата: 15.07.2021 09:45
Кількість переглядів: 410

 

Оголошення

Про проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території Ярмолинецької селищної ради

 

     На підставі рішення виконавчого комітету Ярмолинецької селищної ради від 08.07.2021 року №3  «Про проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території Ярмолинецької селищної територіальної громади».  На підставі ст.ст.30, 40, 51, 52, 53, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.25 Закону України «Про житлово-комунальні послуги»  п. «е» ч.1 ст.16, ч.3 ст.351 Закону України «Про відходи», Постанови Кабінету Міністрів України від 10.12.2008 №1070 «Про затвердження Правил надання послуг з поводження з побутовими відходами», Постанови Кабінету Міністрів України від 16.11.2011р. №1173 «Питання надання послуг з вивезення побутових відходів», з метою забезпечення повного та якісного задоволення потреб населення в підтриманні належного санітарного стану території, підвищення рівня обслуговування населення та визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів, який може забезпечити виконання даних обов’язків на відповідному рівні та з найменшою вартістю їх надання в межах Ярмолинецької селищної ради.

     Місце і час проведення конкурсу: приміщення Ярмолинецької селищної ради, площа 600-річчя Ярмолинець, 1 смт Ярмолинці, Хмельницької області, 32100, тел. , (03853) 2-13-70.  « 27 » серпня 2021 року о 10:00 год., кабінет начальника відділу комунальної власності. містобудування та архітектури, житлово-комунального господарства та благоустрою Ярмолинецької селищної ради.

     Прізвище та посада, номер телефону особи, в якої можна ознайомитись з умовами надання послуг з вивезення побутових відходів: головний спеціаліст відділу комунальної власності. містобудування та архітектури, житлово-комунального господарства та благоустрою Ярмолинецької селищної ради Ткачук Оксана Анатоліївна, тел. (03853) 2-13-70

 

     Учасниками конкурсу можуть бути суб`єкти господарювання: установчими документами    яких    передбачено    провадження діяльності у сфері поводження з побутовими відходами; які можуть забезпечити  виконання  обов'язків,  визначених  у частині  другій  статті  8 Закону України "Про житлово-комунальні послуги". Кількість учасників конкурсу не обмежується.

     Кваліфікаційні вимоги: наявність матеріально-технічної бази; вартість надання послуг; досвід роботи з надання послуг з вивезення побутових відходів; наявність та кількість працівників відповідної кваліфікації.

 

Для участі у конкурсі його учасники подають оригінали та (або) засвідчені в установленому законодавством порядку копії таких документів:

- балансового звіту суб'єкта господарювання за останній звітній

період;

- довідки відповідних  органів  державної  податкової  служби і

Пенсійного   фонду    України    про    відсутність    (наявність)
заборгованості  за  податковими  зобов'язаннями  та  платежами  до Пенсійного фонду України;

- документа, що  містить  інформацію  про  технічний  потенціал

суб'єкта    господарювання    (кількість   спеціально   обладнаних
транспортних  засобів,  які  перебувають   на   балансі   суб'єкта
господарювання,  наявність власної ремонтної бази та контейнерного парку тощо);

- документа, що містить відомості про обсяги надання послуг  із

збирання  та  перевезення  твердих,  великогабаритних,  ремонтних, рідких побутових відходів за останній рік;

- технічних паспортів  на  спеціально   обладнані   транспортні

засоби та довідки про проходження ними технічного огляду;

-довідки-характеристики спеціально   обладнаних   транспортних засобів:     тип,    вантажопідйомність,    наявність    пристроїв автоматизованого   геоінформаційного   контролю    та    супроводу перевезення побутових відходів,  реєстраційний номер, найменування організації,  якій  належать  спеціально   обладнані   транспортні засоби, номер телефону керівника такої організації;

- довідки про  забезпечення  створення умов для щоденного миття спеціально  обладнаних  транспортних  засобів,  їх паркування та технічного обслуговування;

- довідки про проходження водіями медичного огляду;

- документа, що  містить  відомості про досвід роботи з надання

послуг з вивезення побутових відходів;

- документа, що  містить  інформацію  про  кількість  відходів,

залучених   учасником   до   повторного   використання;  кількість відходів,  які використовуються як  вторинна  сировина;  кількість відходів, які відправляються на захоронення, тощо; 

- інших документів, які подаються за бажанням учасника конкурсу і  містять  відомості  про  його  здатність  надавати  послуги з вивезення  побутових  відходів (впровадження роздільного збирання, інформація про наявність  диспетчерської  служби  тощо)  належного рівня якості.

Примітки:

а) у разі необхідності організатор  конкурсу  має право запросити від будь-якого учасника повторне підтвердження відповідності його кваліфікаційним вимогам чи звернутися за підтвердженням такої інформації до державних органів або відповідних експертних установ, організацій;

б) у разі відмови учасника надати таке підтвердження чи одержання достовірної інформації щодо його невідповідності кваліфікаційним вимогам, встановленим в цій конкурсній документації, або факту  надання  у конкурсній пропозиції будь-якої недостовірної інформації організатор  конкурсу  відхиляє конкурсну пропозицію цього Учасника, визначає переможця  конкурсу  серед тих Учасників, які залишились.

 

Способи, місце та кінцевий строк подання конкурсних пропозицій:

- місце: площа 600-річчя Ярмолинець, 1 смт Ярмолинці, Хмельницької області, 32100, (03853) 2-13-70 - спосіб: особисто або поштою, кабінет 214.

- кінцевий строк: « 25 » серпня 2021 року. до 12-00 год.

     Конверти з конкурсними пропозиціями, що надійшли після закінчення строку їх подання, не розкриваються і повертаються учасникам конкурсу.

     Додаткова інформація щодо конкурсної документації за телефоном (03853) 2-13-70. кабінет 214, e-mail: info@yarmolynetska-gromada.gov.ua.

 

     Місце і час проведення конкурсу та розкриття конвертів з конкурсними пропозиціями – приміщення Ярмолинецької селищної ради, площа 600-річчя Ярмолинець, 1 смт Ярмолинці, Хмельницької області, 32100, (03853) 2-13-70    « 27 » серпня 2021 року о 10:00 год, кабінет начальника відділу комунальної власності містобудування та архітектури, житлово-комунального господарства та благоустрою Ярмолинецької селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень