Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Лісівників Ярмолинеччини вітали з професійним святом

Дата: 20.09.2021 08:27
Кількість переглядів: 644

     «Є така професія – народжувати природу, і не кожному вона дана. Тільки професіонал, тільки той, хто живе душею і серцем у лісі, може це робити». Так про професію лісівника висловився директор державного підприємства «Ярмолинецьке лісове господарство» Іван Іванович Кирилюк. У третю неділю вересня лісівники відзначають своє професійне свято – День працівника лісу.

Фото без опису

     У п’ятницю напередодні на території ДП «Ярмолинецьке лісове господарство» відбулися урочистості з нагоди свята. В ошатному залі, в дружній обстановці, у присутності як колективу підприємства, так і запрошених гостей, серед яких і шановані ветерани лісового господарства, і друзі та колеги підприємства по територіальних громадах Хмельниччини.

Фото без опису

     «Ярмолинецьке лісове господарство» є практично за всіма показниками лідером в Хмельницькій області і займає одне з провідних місць у галузі на рівні держави. Це флагман лісового господарства, на який рівняються і до якого підтягуються. Господарство масштабне і успішне.

Фото без опису

     Заснований Ярмолинецький лісгосп у 1938 році. На сьогодні підприємство має 7 підрозділів, розташованих у 5 колишніх адміністративних районах області – Ярмолинецькому,  Чемеровецькому, Городоцькому, Віньковецькому, у частині Деражнянського району. Загалом 19 тис. 100 га лісу. Близько 60% лісів господарства – це природно-заповідний фонд, що передбачає  обмежене природокористування і більш серйозні вимоги до ведення лісового господарства. Але в Ярмолинецькому лісгоспі всьому цьому раду дають. Тому що до справи підходять із позиції, що головна цінність підприємства – його люди. За словами директора лісгоспу Івана Кирилюка, працівники очолюваного ним підприємства – це «боєздатний, організований, мобілізований на результат колектив, що показує приклад згуртованості й практичної діяльності». А якщо є команда, то є і відповідний результат.

Фото без опису

     У п’ятницю напередодні свята вітали також працівників Ярмолинецького спеціалізованого лісогосподарського підприємства «Агроліс».

 

     Від імені Ярмолинецької селищної ради вітання працівникам лісу, що трудяться у складі ДП «Ярмолинецьке лісове господарство» та підприємства «Агроліс», переказав заступник Ярмолинецького селищного голови Іван Березовський.

 

     З Днем працівника лісу, шановні лісівники! Дякуємо вам, що плекаєте подільську природу!

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень