Ярмолинецька селищна рада
Хмельницька область Хмельницький район

Відбулося засідання 13 сесії Ярмолинецької селищної ради VIII скликання

Дата: 21.10.2021 14:05
Кількість переглядів: 1367

     20 жовтня 2021 року під головуванням селищного голови Андрія Шутяка відбулося засідання 13 сесії Ярмолинецької селищної ради VIII скликання.

     У роботі сесії взяли участь 21 депутат, заступники селищного голови, начальники відділів Ярмолинецької селищної ради.

Фото без опису

     Першочергово депутати розглянули й ухвалили рішення з таких питань:

  • про затвердження Порядку проведення громадського обговорення (громадських слухань) для погодження кандидатури старости в Ярмолинецькій селищній територіальній громаді;
  • про утворення старостинських округів в Ярмолинецькій територіальній громаді.

Фото без опису

     Далі у ході роботи сесії депутати затвердили Правила благоустрою території населених пунктів Ярмолинецької селищної ради та проголосували за затвердження герба і прапора Ярмолинецької селищної ради та населених пунктів, які входять до її складу. Обидва проєкти рішень були попередньо опрацьовані на постійних комісіях селищної ради й рекомендовані до прийняття за основу.

     Інші питання порядку денного стосувалися соціальної сфери, зокрема соціального захисту населення й надання матеріальної допомоги громадянам, які опинилися у складних життєвих обставинах; діяльності закладів культури; затвердження структури виконавчих органів Ярмолинецької селищної ради. Серед інших питань, щодо яких депутати ухвалили рішення, освітні, бюджетні й земельні питання.

     Окрім того, депутати схвалили низку звернень. Заслухавши інформацію депутата селищної ради Валерія Трача, було ухвалено рішення про направлення таких звернень:

- Звернення до Президента України, Кабінету Міністрів України та Верховної Ради України з приводу належного фінансового забезпечення сфери охорони здоров’я;

- Звернення до  Кабінету Міністрів України щодо забезпечення права дітей з особливими освітніми потребами на психолого-педагогічні та корекційно-розвиткові послуги в інклюзивно-ресурсних центрах;

- Звернення до Верховної Ради України, Президента України, Генерального прокурора України щодо результатів розслідування Pandora Papers.

Фото без опису

     До присутніх на засіданні також звернулася депутат селищної ради Наталія Беренда з проханням підтримати ініційоване нею депутатське звернення про те, щоб 2022 рік оголосити роком польського поета родом з містечка Фрампіль (нині с. Косогірка) Мавриція Гославського і з цієї нагоди організувати та провести на території громади низку тематичних заходів.

     Ухвалені на сесії рішення будуть оприлюднені на офіційному сайті Ярмолинецької селищної ради у строки, визначені Законом України «Про доступ до публічної інформації».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь