Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Дитячому садку «Сонечко» – 45!

Дата: 30.12.2021 13:45
Кількість переглядів: 872

    Дитячий садок «Сонечко» в смт Ярмолинці завжди сповнений гамором і дзвінким дитячим сміхом. Юна енергія тут б’є ключем. А скільки ж років самому закладу? Сорок п’ять! І це стало чудовим приводом для дружніх зустрічей і святкування.

 

     Святковий захід з нагоди 45-річчя дитячого садка «Сонечко» відбувся напередодні Нового року, 30 грудня. Серед почесних гостей були колишні вихованці садка, а нині Ярмолинецький селищний голова Андрій Шутяк та його заступник Іван Березовський. Кожен поділився своїми спогадами про роки, проведені тут, і про витівки, які зазвичай у пам’яті закарбовуються найміцніше. А ще керівництво громади вручило директору закладу Людмилі Дяк подарунковий сертифікат на морозильну камеру для потреб садка. Після чого Іван Березовський презентував музичний подарунок – українську народну пісню, яку присутні на святі дружно підхопили.

     З вітаннями та подарунками завітали також працівники відділу освіти Ярмолинецької селищної ради.

     Та й юні вихованці «Сонечка» були на святі не просто глядачами. Вони були його безпосередніми учасниками – танцювали, співали, декламували вірші. Цікаво, що і їхні дорослі наставники підготували кілька номерів. У дитячому садку «Сонечко» панував справді сонячний настрій!

     Щиро зичимо усьому колективові закладу бадьорості і натхнення! Своєю працею вони творять щасливе дитинство юних жителів Ярмолинеччини, за що їм низький уклін.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень