Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

15 лютого – 33-тя річниця виведення військ з Афганістану

Дата: 15.02.2022 14:40
Кількість переглядів: 520

     До Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 33-ої річниці виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан у селищі Ярмолинці біля меморіального комплексу відбувся урочистий захід.  

Фото без опису

     33 роки тому, 15 лютого, останній воїн-інтернаціоналіст, переступивши афганський кордон, перейшов «Міст дружби» через річку Пяндж. Довгі роки страшної, жорстокої війни залишилися позаду. Саме тому цього дня українці вшановують своїх синів, які воювали та загинули на чужині, а також військових, які повернулися додому живими, з честю виконавши свій інтернаціональний обов’язок у таких країнах, як: Афганістан, Корея, Алжир, Ангола, Єгипет, Ємен, В’єтнам, Сирія, Мозамбік, Ефіопія, Камбоджа, Бангладеш, Лаос, Ліван, Чехословаччина, Угорщина, Куба…

Фото без опису

      В урочистому заході біля меморіального комплексу в центрі Ярмолинець взяли участь керівництво громади, працівники структурних підрозділів Ярмолинецької селищної ради, військовослужбовці, представники ДСНС, працівники закладів культури. І звісно, представники ветеранських організацій Ярмолинеччини – спілки ветеранів Афганістану, асоціації ветеранів та пенсіонерів правоохоронних органів, ради ветеранів Ярмолинеччини. А ще дівчата та хлопці у формі – учасники Клубу юних миротворців Правдівського ЗЗСО І-ІІІ ст., які активно долучаються до різного роду заходів, як святкових, так і пам’ятних.

Фото без опису

     Пошану воїнам-інтернаціоналістам, що проживають у населених пунктах Ярмолинецької громади, виказала також громадська організація «За конкретні справи», передавши їм пам’ятні подарунки.

     Бажаємо вам, шановні воїни-інтернаціоналісти, ветерани-афганці, вашим родинам міцного здоров’я, родинного тепла, добробуту і мирного неба!

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь