Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В Ярмолинецькій громаді відбулися урочисті заходи, метою яких було вшанування українських захисників та захисниць

Дата: 14.10.2022 13:55
Кількість переглядів: 212

 

      14 жовтня – важлива дата для України. Вона поєднує в собі свято Покрови Пресвятої Богородиці, День українського козацтва, День утворення Української Повстанської Армії та День захисників та захисниць України. 

     З нагоди державного свята Дня захисників та захисниць України в Ярмолинецькій громаді відбулися урочисті заходи, метою яких було вшанування українських захисників та захисниць. Як тих, хто служить у Збройних силах України, так і всіх тих, хто своїми функціями так чи інакше захищає Україну, а це також рятувальники, силовики.

     До присутніх на урочистому заході з вітальним словом звернулися секретар Ярмолинецької селищної ради Алла Садлій та заступник селищного голови Іван Березовський. Від імені усієї Ярмолинецької громади вони подякували захисникам та захисницям за їхню самовіддану службу і значний особистий внесок у зміцнення обороноздатності Української держави. 

     З нагоди державного свята Грамотами Ярмолинецької селищної ради нагородили наших земляків, серед яких – військовослужбовці ЗСУ, співробітники пожежно-рятувальної служби та Національної поліції України. 

     Радісно було вітати від імені усієї громади Героя України, старшого лейтенанта Дмитра Чавалаха, нашого земляка із с. Соколівки. Пишаємося і ще раз дякуємо Дмитрові за його приклад військової честі та доблесті. 

     Вдячні усім нашим землякам, які захищають Україну в цей складний час випробувань. Бажаємо Покрову Божої Матері, нехай Пресвята Богородиця допомагає достойно нести службу, вкриє Своїм захистом від лиха й ворожих підступів, щоб усі наші захисники та захисниці повернулися додому живими і неушкодженими!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень