Ярмолинецька селищна рада
Хмельницька область, Хмельницький район

17 листопада Ярмолинеччина прощалася із загиблим героєм Ігорем Чорним

Дата: 21.11.2022 09:06
Кількість переглядів: 180

17 листопада в Ярмолинецькій громаді провели в останню путь загиблого військовослужбовця Ігоря Чорного. 10 травня Ігор був мобілізований та направлений на військову службу в лавах Державної прикордонної служби України.

Ігор Чорний народився 1975 року в с. Сутківцях на Ярмолинеччині. Невдовзі батьки хлопця оселилися в Ярмолинцях. Тут Ігор пішов до школи. Далі було навчання в технікумі в Новій Ушиці. Вищу освіту юнак здобував у Подільській державній аграрно-технічній академії в Кам’янці-Подільському. В академії проходив навчання на кафедрі військової підготовки і отримав звання офіцера запасу. 

Ігор був із тих, про кого кажуть «на всі руки майстер». Працював у колгоспі, пізніше на будівництві – електрозварювальником, покрівельником. Рішучий та ініціативний, він не боявся брати на себе відповідальність, свого часу відкрив власну справу, заснував фірму. Був надійною опорою для родини – дружини і доньки. 

Чоловік мав загострене відчуття справедливості, не терпів безладдя, лжі. Тож після повномасштабного вторгнення російських військ в Україну відразу вступив у Ярмолинцях в тероборону. А коли отримав повістку з військкомату, без вагань з’явився у зазначений час і з травня 2022 року ніс військову службу в лавах Держприкордонслужби. Спершу це була служба на західних кордонах України, згодом – Донецька область, район Авдіївки. На цій ділянці фронту прикордонники у складі Сил оборони мужньо протистоять ворогу, який постійно поливає українські позиції вогнем. Тут на позиціях прикордонників у листопаді Ігор важко захворів. Життя військовослужбовця врятувати не вдалося. 13 листопада серце захисника перестало битися. 

Поховали Ігоря Чорного на кладовищі в смт Ярмолинцях.

Болить втрата кожного життя, яке обірвала страшна війна. Та найважче рідним і близьким – висловлюємо щирі співчуття дружині та доньці Героя, батькам, братові. 

Спочивай з миром, Герою. Царство Небесне і вічна пам'ять воїну Ігорю.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь