Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

6 грудня – День Збройних сил України.

Дата: 06.12.2022 10:07
Кількість переглядів: 108

Зі святом, могутнє Військо! Щира подяка вам за надлюдський труд, за захист нас і нашої України. Ви – хранителі спокою та мирного неба над головою. Честь і вічна шана всім воїнам, хто поклав своє життя за свободу і гідність України. 

Наших земляків, які несуть службу в лавах Збройних сил України, сьогодні вітали у Ярмолинецькій громаді. Урочисте зібрання з нагоди свята відбулося в Ярмолинецькій селищній раді. Зі словами вітання до присутніх звернулися секретар селищної ради Алла Садлій та заступник селищного голови Іван Березовський. Алла Іванівна від імені Ярмолинецької селищної ради та її голови Андрія Шутяка, депутатського корпусу, виконавчого комітету й усієї громади висловила вдячність сотням жителів Ярмолинеччини, які стали на захист України від лютого ворога. З нагоди свята мужніх воїнів, кращих із кращих, відзначили грамотами та подяками Ярмолинецької селищної ради.

Українці зараз, як ніколи, пишаються своїм військом, найкращою армією у світі. Дякуємо вам за життя і за Україну! Хай Господь допомагає та оберігає! 

Доземний уклін непереможним. Слава ЗСУ!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень