Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Громада провела в останню путь молодшого сержанта ЗСУ ярмолинчанина Віктора Богнена

Дата: 10.04.2023 09:05
Кількість переглядів: 223

5 квітня Ярмолинецька громада попрощалася з українським захисником Віктором Богненом, 1963 року народження. Серце воїна перестало битися 31 березня. У цей час він із побратимами ніс військову службу і виконував завдання на Київщині.

Прощання з воїном відбулося на центральній площі селища, цього ранку засніженій і оповитій тихим смутком. На тлі сніжно-сірої площі живими барвами виділялися квіти, які люди принесли своєму землякові на знак шани його жертовного подвигу.

Віктор Богнен був родом із Ярмолинець. Тут минули його дитячі та шкільні роки. По завершенню навчання в школі юнак вступив у Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка на історичний факультет. Здобув спеціальність вчителя історії, викладав у школах колишнього Ярмолинецького району. Якийсь час працював у військкоматі та в одній з військових частин. Останніми роками взявся освоювати столярну справу – виготовлення дерев’яних меблів, дверей.

Після повномасштабного вторгнення російських військ в Україну Віктор Богнен у березні 2022 року не чекаючи повістки сам прийшов у військкомат. Казав: «Молоді хлопці все залишають і йдуть захищати Україну, то як я можу відсиджуватися вдома?» Так у 58 років він став військовослужбовцем Збройних сил України. Спершу були навчання у Кам’янці-Подільському, далі виконував завдання командування на різних напрямках – у Рівненській, Харківській, Київській областях. За увесь час служби додому провідати рідних приїжджав лише двічі і всього на кілька днів. Дружина, діти, онука, друзі – у їхньому колі про справи військові волів не говорити. 31 березня 2023 року з Київщини, де у той час ніс службу захисник, надійшла трагічна звістка про те, що Віктора не стало.

Місцем останнього спочинку молодшого сержанта ЗСУ Віктора Богнена стала Алея Слави на кладовищі в Ярмолинцях.

У захисника залишилися дружина, син, донька з родиною. Співчуття рідним і близьким.

Низький уклін воїну, який без вагань став у лави українських захисників, щоб боронити свою землю і свій народ. Вічна пам'ять і шана!

Царство Небесне воїну Віктору. Спочивай з миром, Герою.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь