Ярмолинецька селищна рада
Хмельницька область Хмельницький район

Відбулося ІІ засідання Робочої групи з питань розробки Стратегії розвитку Ярмолинецької громади

Дата: 05.07.2023 15:00
Кількість переглядів: 126

Фото без описуФото без опису

30 червня  2023 року в читальній залі центральної бібліотеки у смт Ярмолинці під головуванням секретаря Ярмолинецької селищної ради Алли Садлій  відбулося друге засідання Робочої групи з питань розробки Стратегії розвитку Ярмолинецької селищної територіальної громади на період до 2027 року.

Здійснено презентацію та обговорення основних результатів соціально-економічного аналізу громади та звіту за підсумками опитування представників бізнесу та мешканців громади. Доповідала з цих питань начальник відділу економічного розвитку та інвестицій апарату селищної ради Ірина Драгомерецька.

Членами Робочої групи проведено SWOT-аналіз (інструмент стратегічного планування), визначення сценаріїв розвитку та стратегічного бачення громади.

Пропонуємо долучитися до обговорення цих питань, ознайомившись із вищезазначеними напрацюваннями на офіційному сайті Ярмолинецької селищної ради у розділі «Стратегія розвитку».

Наступними кроками стратегічного планування розвитку громади є визначення стратегічних та оперативних цілей і завдань Стратегії.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь