Ярмолинецька селищна рада
Хмельницька область Хмельницький район

У Ярмолинцях відзначили День селища і провели благодійну акцію «Разом до Перемоги!»

Дата: 13.07.2023 10:19
Кількість переглядів: 206

       До заходів долучилася вся громада. Близько 10-ї ранку на каштановій алеї вздовж центральної площі відкрився ярмарок, де були представлені продовольчі, кулінарні та мистецькі вироби. Усе вирощене, приготовлене, виплекане власними руками. Художньо й творчо оздоблене. Учасники ярмарку з українською гостинністю запрошували жителів і гостей містечка придбати щось і зробити свій внесок у благодійний збір на підтримку Збройних сил України.

       Цьогоріч, коли Ярмолинці вже вдруге зустрічають день свого заснування в умовах повномасштабного вторгнення, урочистості провели з особливою увагою до тих, хто протистоїть ворогові. На літній сцені перед Будинком культури благочинний Ярмолинецького округу Православної церкви України отець Миколай Ковалик підніс молитву за українських захисників й увесь український народ. Після чого від імені Ярмолинецької селищної ради ярмолинчан і тих, хто серцем споріднився з нашим містечком, привітав заступник селищного голови Іван Березовський. Особливу шану Іван Іванович висловим рідним полеглих захисників. На урочистостях змогли бути присутніми мами двох загиблих Героїв, родом із Ярмолинеччини, – Володимира Сови-Лісовця і Андрія Оробчука. Живі квіти, які їм вручили, стали зримим символом живої пам’яті про захисників, які відійшли у вічність, боронячи рідну землю від російської навали.

       Привітав ярмолинчан із Днем селища також наш земляк із села Соколівки, учасник російсько-української війни, який указом Президента удостоєний високого звання Героя України – Дмитро Чавалах. У його словах звучала певність, що цей захід на підтримку ЗСУ стане ще однією цеглинкою у нашу Перемогу. 

        Україна немислима без пісні. Музичні і вокальні номери, що лунали цього дня зі сцени, подарували людям світлі емоції надії і твердої віри попри все.

       Дякуємо всім, хто долучився до урочистостей! Організаторам, учасникам і гостям. Хай молитвами святих покровителів Ярмолинець первоверховних апостолів Петра і Павла Господь береже наш край і дає сили Україні вистояти у боротьбі за свою свободу і мирне майбутнє.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь