Ярмолинецька селищна рада
Хмельницька область Хмельницький район

День знань

Дата: 04.09.2023 13:46
Кількість переглядів: 127

     У перший день осені в Україні розпочинається новий навчальний рік та відзначається День знань. Цей день вирізняється яскравістю вражень, нових надій і несподіваних зустрічей. Перший дзвінок і початок нового навчального року – це в першу чергу свято для першокласників, які тільки починають свою дорогу до знань, світу нового і  непізнаного.

     Цього дня заступник селищного голови Іван Березовський та начальниця відділу освіти Ярмолинецької селищної ради Руслана Гаврилюк як запрошені гості завітали на урочисту подію першого дзвоника у Ярмолинецький ЗЗСО І-ІІІ ст. № 1.

     Свято минуло спокійно та без тривог, і це було ще одним приводом висловити вдячність нашим захисникам. У своєму вітальному слові заступник селищного голови побажав учням впевнено йти шляхом пізнання, розвитку і зростання, пам’ятаючи про те, що ціна мирних шкільних буднів дуже непроста. Усім учасникам освітнього процесу Іван Іванович побажав успішного та цікавого навчального року.

     Першачкам, яких цьогоріч у навчальному закладі – 52 школярики, Іван Іванович та Руслана Валеріївна вручили подарунки. Про них подбала група компаній «Енселко» – це дизайнерські рюкзаки з написом «Любіть Україну», укомплектовані шкільним приладдям.

     Від імені Ярмолинецької селищної ради вітаємо усіх школярів та педагогів закладів освіти громади з початком нового навчального року. Успіхів вам у праці та навчанні!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь