Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

День Збройних сил України

Дата: 08.12.2023 14:05
Кількість переглядів: 101

6 грудня 2023 року Збройні сили України відзначають 32-гу річницю від дня свого створення. Це свято – символ справжнього героїзму, відваги й мужності. Немає більш шляхетної місії, ніж захист свого народу, рідної землі.

З нагоди Дня Збройних сил України у Ярмолинецькій селищній раді відбулася урочиста зустріч із захисниками. На початку хвилиною мовчання присутні вшанували військових, які поклали своє життя за Україну.

На зустріч були запрошені також волонтери. Вчора, 5 грудня, вони відзначали своє свято і приймали вітання, яких було дуже багато. Деякі вітання та відзнаки нагодилися лише сьогодні, що теж є знаковим – ці дві дати 5 і 6 грудня переплелись в одне ціле як символ єдності волонтерів і військових української армії заради спільної мети, перемоги України над агресором.

З вітальним словом від імені Ярмолинецької селищної ради, її голови Андрія Шутяка, виконавчого комітету та депутатського корпусу до присутніх військовослужбовців звернулися секретар селищної ради Алла Садлій та заступник селищного голови Іван Березовський. В їхній особі вони висловили вдячність нашим Збройним силам за те, що міцно тримають оборону і дають відсіч жорстокому ворогу.

 За особистий внесок у зміцнення обороноздатності Української держави, наближення перемоги над російськими окупантами, мужність, самовідданість, героїзм, зразкове виконання військового обов’язку та з нагоди Дня Збройних сил України бійців нагородили грамотами Ярмолинецької селищної ради.

 Низький уклін Вам, мужні воїни-захисники. Хай береже вас Всевишній, хай святий Миколай Чудотворець повсякчас буде вашим небесним заступником.

 

Пишаємося нашим українським військом!

Слава Героям, які віддали своє життя за мир в Україні!

Слава тим, хто зараз нищить ворога!

Слава Україні!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь