Ярмолинецька селищна рада
Хмельницька область Хмельницький район

ЗАПРОШУЄМО ДО УЧАСТІ У РОБОТІ ФОКУС - ГРУП

Дата: 07.02.2024 15:42
Кількість переглядів: 77

Фото без опису

     Ярмолинецька громада за результатами конкурсного відбору громад для виготовлення цифрових інвестиційних паспортів, проведеного 29 грудня 2023 року в рамках проекту «Цифрові рішення для сталого розвитку громад» була відібрана для участі у проекті. Одним з етапів співпраці в рамках цього проекту є проведення фокус – груп з цільовими аудиторіями в громаді: з бізнесом та населенням для напрацювання потреб створення цифрового інвестиційного паспорта.

     Запрошуємо представників бізнесу та активних мешканців громади прийняти участь у роботі фокус – груп, які відбудуться 9 лютого 2024 року  год в приміщення читальної зали Ярмолинецької центральної бібліотеки за адресою: смт Ярмолинці, площа 600 – річчя Ярмолинець, 1А. Початок: 10.00 год.

      Спільними зусиллями зробимо життя у нашій громаді кращим!

     Проект  «Цифрові рішення для сталого розвитку громад» реалізується громадською організацією «Центр досліджень та консультацій», який впроваджується за фінансової підтримки уряду Федеративної Республіки Німеччини та Європейського Союзу в рамках проекту «Зміцнення громадянського суспільства в країнах Східного партнерства»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь