Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЗАПРОШУЄМО ДО УЧАСТІ У РОБОТІ ФОКУС - ГРУП

Дата: 07.02.2024 15:42
Кількість переглядів: 46

Фото без опису

     Ярмолинецька громада за результатами конкурсного відбору громад для виготовлення цифрових інвестиційних паспортів, проведеного 29 грудня 2023 року в рамках проекту «Цифрові рішення для сталого розвитку громад» була відібрана для участі у проекті. Одним з етапів співпраці в рамках цього проекту є проведення фокус – груп з цільовими аудиторіями в громаді: з бізнесом та населенням для напрацювання потреб створення цифрового інвестиційного паспорта.

     Запрошуємо представників бізнесу та активних мешканців громади прийняти участь у роботі фокус – груп, які відбудуться 9 лютого 2024 року  год в приміщення читальної зали Ярмолинецької центральної бібліотеки за адресою: смт Ярмолинці, площа 600 – річчя Ярмолинець, 1А. Початок: 10.00 год.

      Спільними зусиллями зробимо життя у нашій громаді кращим!

     Проект  «Цифрові рішення для сталого розвитку громад» реалізується громадською організацією «Центр досліджень та консультацій», який впроваджується за фінансової підтримки уряду Федеративної Республіки Німеччини та Європейського Союзу в рамках проекту «Зміцнення громадянського суспільства в країнах Східного партнерства»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень