Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

ДОТРИМАННЯ ПРАВИЛ БЛАГОУСТРОЮ ТА ЕЛЕМЕНТАРНОЇ ЧИСТОТИ У НАСЕЛЕНОМУ ПУНКТІ – СПІЛЬНА СПРАВА УСІХ ЙОГО ЖИТЕЛІВ

Дата: 09.05.2024 15:22
Кількість переглядів: 265

  Лише від кожного з нас залежить благоустрій рідного селища, села. Не слід перекладати спільну проблему на чиїсь плечі. Варто вчитися дбати не лише про власну домівку, а й про селище, село, про чистоту й порядок в ньому, адже благоустрій населеного пункту – спільна справа усіх його жителів.

                                       Фото без опису

  Рішенням 25 сесії VIII скликання Ярмолинецької селищної ради №6 від 30.06.2022 року затверджено Правила благоустрою Ярмолинецької селищної територіальної громади.

  Даними правилами встановлені вимоги до благоустрою території населеного пункту, також визначено порядок здійснення благоустрою та утримання територій об’єктів благоустрою, вимоги до впорядкування територій підприємств, установ та організацій, вимоги до утримання зелених насаджень на об’єктах благоустрою – територіях загального користування, вимоги до утримання будівель і споруд інженерного захисту територій, вимоги до санітарного очищення територій, а також порядок розміщення малих архітектурних форм.

  Відповідно до  Правил благоустрою, підприємства, установи й організації на власних та закріплених територіях повинні здійснювати увесь комплекс робіт, спрямованих на забезпечення та постійне підтримання чистоти і порядку, збереження зелених насаджень.

  Громадяни та юридичні особи є відповідальними за порушення Правил благоустрою Ярмолинецької селищної територіальної громади згідно з вимогами законодавства України.

  Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів - тягнуть за собою накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб, громадян - суб'єктів підприємницької діяльності - від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

{Стаття 152 із змінами, внесеними згідно із Законом № 55/97-ВР від 07.02.97, в редакції Закону № 1825-VI від 21.01.2010}


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь