Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Фахівцями ДСНС здійснено моніторинг укриття в Ярмолинецькому центрі розвитку дитини «Калинка»

Дата: 17.05.2024 16:40
Кількість переглядів: 90

  15 травня у Ярмолинецький центр розвитку дитини «Калинка» завітала делегація, у складі якої були представники Навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Хмельницької області, управління дошкільної та загальної середньої освіти і ресурсного забезпечення Департаменту освіти та науки Хмельницької обласної державної адміністрації, Державної служби України з надзвичайних ситуацій, фахівці з області та столиці.

  Метою візиту було проведення контролю та моніторингу якості підготовки з питань навчання діям у надзвичайних ситуаціях в закладах освіти Хмельницької області. Серед закладів, які проінспектувала делегація, – ясла-садок «Калинка» в селищі Ярмолинцях. Цей заклад є опорним дошкільним закладом у Ярмолинецькій громаді.

 Учасники делегації обговорили робочі питання з керівництвом закладу, Ярмолинецьким селищним головою Андрієм Шутяком, заступником селищного голови Іваном Березовським, працівниками відділу освіти і сектору з питань надзвичайних ситуацій, цивільного захисту, оборонної та мобілізаційної роботи, взаємодії з правоохоронними органами селищної ради.

         Фото без опису  Фото без опису

  У ході інспекції було обстежено укриття і перевірено відповідну документацію. За висновком делегації сховище відповідає усім критеріям. В усній розмові фахівці ДСНС зауважили, що безпековий простір у «Калинці» облаштовано з великою любов’ю до дітей.

                              Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь