Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Фестиваль-конкурс «Свобода, Воля і Талант»

Дата: 24.05.2024 08:58
Кількість переглядів: 144

  23 травня, коли Україна відзначає День Героя, у Ярмолинецькому центрі культури і дозвілля відбувся благодійний захід «Свобода, Воля і Талант» в рамках проведення багатожанрового фестивалю-конкурсу закладів культури територіальних громад Хмельницької області «Світ».

                    Фото без опису                                                      

  Відкрити фестиваль на сцену запросили заступника Ярмолинецького селищного голови Івана Івановича Березовського. Захід тематично і настроєво був пронизаний вдячністю українським захисникам. Саме їхній щоденний подвиг, наголосив Іван Іванович, дає можливість нам розвивати культуру і передавати її у спадок молодому поколінню.

           Фото без опису  Фото без опису

  Знаменно, що одразу біля входу у вестибюль Ярмолинецького ЦКД гостей зустрічав стенд із роботами майстра народної творчості із с. Косогірки Віктора Боднара – митця і українського захисника, учасника АТО та російсько-української війни. Про своє творче захоплення наш земляк каже, що то «його ліки», які зцілюють зранену війною душу.

            Фото без опису  Фото без опису

  Такі заходи якраз і покликані переплавляти переживання, напругу й емоції. Виплескувати їх у барвах, звуках, образах. А також є ще однією нагодою об’єднатися і долучитися до благодійного збору коштів на підтримку Збройних сил України.

            Фото без опису  Фото без опису

  Дякуємо працівникам закладів культури Ярмолинецької громади за численні волонтерські ініціативи на підтримку українських захисників і за плоди творчості й мистецтва.

                    Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь