Ярмолинецька селищна рада
Хмельницька область Хмельницький район

Патронатну сім’ю створили у Ярмолинецькій громаді

Дата: 17.05.2024 17:14
Кількість переглядів: 86

  14 травня на Хмельниччині з’явилася вже четверта патронатна сім’я. А за день до неї  влаштували дитину – 8-річну дівчинку з сім’ї переселенців, мама якої поки що не може виконувати свої обов’язки.

                          Фото без опису

  Нову патронатну сім’ю створили у Ярмолинецькій громаді. Вихователь Михайло та його дружина Ольга мають двох вже дорослих дітей. Кілька років тому подружжя думало про усиновлення, але після початку повномасштабної війни вирішили – завдяки патронату зможуть допомогти більшій кількості дітей.

                    Фото без опису

 

  Патронатні вихователі взялися до роботи дуже швидко. І це ще одне свідчення того, наскільки гостро громади потребують сімей, що можуть екстрено допомогти дитині у кризі. 

  Патронатна сім’я також не залишиться наодинці з проблемами. Її підтримуватиме міждисциплінарна команда фахівців громади. І вже зараз вихователі кажуть, що ними й дитиною щодня цікавляться, на допомогу готові прийти у будь-який час доби.

  У проєкті з розвитку сімейного патронату беруть участь 13 громад Хмельницької області.

Проєкт «Родина для кожної дитини: розвиток сімейного патронату» виконується спільно Дитячим фондом ООН UNICEF Ukraine, Партнерством «Кожній дитині», Міністерство соціальної політики України Національна соціальна сервісна служба України Координаційний центр з розвитку сімейного виховання та догляду дітей за фінансової підтримки Європейського Союзу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь