Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

У співпраці з «U-LEAD з Європою»

Дата: 24.05.2024 15:28
Кількість переглядів: 284

  Досить часто при розгляді перспектив економічного розвитку території на думку приходять проблеми, а не можливості. Зрозуміло, проблеми, які турбують останнім часом – великі, але громада має й досить високий потенціал, щоб їх подолати. Необхідно лише поглянути на процес розвитку території трохи з іншого боку та навчитися перетворювати загрози в можливості.

                                      Фото без опису

  24 травня 2024 року на Ярмолинеччину завітали Дмитро ВАСИЛЕНКО, керівник регіонального офісу Програми «U-LEAD з Європою» в Хмельницькій області та Наталія ЛЮБЧЕНКО, радниця з питань муніципальних фінансів та управління регіонального офісу Програми «U-LEAD з Європою» в Хмельницькій області. Ознайомча зустріч, у якій взяли участь керівництво селищної ради, представники відділів та комунальних установ громади була присвячена можливостям співпраці у подальшій  розбудові місцевого самоврядування в громаді.

               Фото без опису  Фото без опису

  Програма «U-LEAD з Європою» є програмою співпраці між українським урядом, Європейським Союзом та його членами Німеччиною, Польщею, Данією та Словенією у створенні багаторівневої системи управління, яка є прозорою, підзвітною та відповідає потребам громадян України, спрямованою на розвиток місцевого самоврядування та регіональний розвиток.

 Ярмолинецька громада за рівнем співпраці з Програмою «U-LEAD з Європою» входить в п’ятнадцятку найбільш активних громад області.  За участю експертів Програми здійснено підготовку  Стратегії  розвитку та інвестиційного паспорту громади.

За підтримки Програми «U-LEAD з Європою» в громаді реалізується проєкт «Нове будівництво закладу дошкільної освіти по вул. Шкільна в с.Нове Село Ярмолинецької селищної ради  Хмельницького району  Хмельницької області», який передбачає розробку проєктно-кошторисної документації за кошти міжнародної технічної допомоги.

                                 Фото без опису

 Дмитро ВАСИЛЕНКО ознайомив учасників зустрічі з компонентами співпраці з Програмою: консультації, інформаційні сесії та тренінги, комплексні навчальні програми, мережі з обміну досвідом, локальні субсидії як моделі, рекомендації для тиражування. Цікавим для громади є впровадження діагностичних зустрічей з вирішення актуальних питань життєдіяльності, зокрема навчання навичкам проєктного менеджменту, здійснення заходів з цифровізації громади  тощо.

  До обговорення шляхів співпраці також долучилися внутрішньо переміщені особи – учасники адвокаційного проєкту  «Бібліотечний бізнесХаб», який реалізується Ярмолинецькою центральною бібліотекою.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь