Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

В Ярмолинцях в останню путь провели загиблого воїна Юрія Романюка

Дата: 25.06.2024 09:33
Кількість переглядів: 115

  Скорботний день у Ярмолинецькій громаді. 24 червня в останню путь провели загиблого воїна Юрія Романюка.

                                  Фото без опису

  Юрій став на захист України наприкінці минулого року. Був військовослужбовцем 48-ої інженерної бригади. Порядна і принципова людина. Люблячий чоловік і батько двох донечок. Сміливий воїн та надійний товариш, попрощатися з яким приїхали побратими зі сходу і заходу України – із Запоріжжя, Дніпра, Львова. Полеглий захисник був людиною, яка залишила по собі світу пам'ять…

           Фото без опису  Фото без опису

  Юрій Романюк народився 14 травня 1986 року в с. Великий Жванчик Дунаєвецької громади Хмельницької області. Батьки виховували двох дітей – старшу доньку Олену і молодшого сина Юрія.

  2019 року Юрій познайомився з ярмолинчанкою Ліною. Відтоді близьким йому став також наш край. Разом із дружиною тішилися донечкою Веронікою, молодий тато її називав «моя Дуська» і бавив та балував. Дуже любив дітей, їх у нього було двоє – маленька Вероніка і старша донька Ірина від першого шлюбу.

  До лав українських оборонців чоловік приєднався 29 грудня 2023 року. Пройшов відповідне навчання. Далі – служба на фронті, Харківський напрямок. Хоч би як важко доводилося, завжди намагався зв’язатися з рідними, знав, що ті чекають бодай на якусь звістку від нього.

…19 червня запала тривожна тиша, звістки від Юрія не було. Рідні зв’язалися з його побратимами. Пізніше того ж дня надійшло трагічне повідомлення про загибель Юрія Романюка під час виконання бойового завдання. Назавжди в строю. Навіки в серцях рідних і пам’яті українців.

У полеглого воїна залишилися мати, сестра, дружина, доньки. Співчуття рідним і близьким Героя. Хай Господь дає сили пережити біль непоправної втрати.

          Фото без опису  Фото без опису

Царство Небесне воїнові Юрію, який гідно наслідував приклад свого небесного покровителя і покровителя воїнів святого великомученика Юрія Переможця.

 

Спочивай з Богом, Герою! Вічна та світла пам'ять.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь