Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

День Національної поліції України

Дата: 05.07.2024 12:31
Кількість переглядів: 78

  Щороку 4 липня відзначається День Національної поліції України, коли ми вшановуємо вартових правопорядку. Цю дату було визначено на честь події 2015 року, коли перші патрульні поліцейські прийняли присягу на Софійській площі у Києві.

  Зважаючи на дуже непрості часи, а отже, і виклики, у поліцейському відділку в Ярмолинцях цей день вирішили провести без святкувань. Однак – з подяками за службу і традиційними з нагоди свята відзнаками.

  Поліцейських відділення поліції № 3 Хмельницького РУП ГУНП в Хмельницькій області привітав із професійним святом, подякувавши колегам за роботу, т.в.о. начальника відділення майор поліції Андрій Соломон.

                              Фото без опису

  Від імені Ярмолинецької селищної ради охоронців правопорядку привітав селищний голова Андрій Шутяк. За високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов’язків, відданість присязі та з нагоди Дня Національної поліції України Грамоти Ярмолинецької селищної ради були удостоєні:

  1. лейтенант поліції Катерина Кудла – дільничний офіцер поліції сектору превенції;
  2. лейтенант поліції Дарія Глуховата – інспектор сектору реагування патрульної поліції;
  3. Марія Антонюк – провідний спеціаліст Управління фінансового забезпечення та бухгалтерського обліку Головного управління національної поліції в Хмельницькій області.

Фото без опису  Фото без опису

                                                Фото без опису

  Подяку від Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області за багаторічну сумлінну службу, ініціативу, наполегливість, активну громадянську позицію отримав Дмитро Чавалах – учасник російсько-української війни, Герой України. Відзнаку вручив член ради Хмельницької обласної організації ветеранів України Ілля Соломон.

                               Фото без опису

  Вітаємо правоохоронців з Днем Національної поліції України! Дякуємо, що стоїте на сторожі порядку та спокою на наших вулицях!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь