Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Відкриття меморіалу пам’яті воїнів-захисників 3 окрема танкова Залізна бригада

Дата: 15.07.2024 14:20
Кількість переглядів: 97

Днем створення бригади є 12 липня 2017 року. Урочистості з нагоди відзначення чергової річниці цієї події відбулися у суботу, 13 липня.

                                           Фото без опису

На плацу вишикувалися військовослужбовці Залізної бригади. Однак урочистості розпочалися не з вітань, а з вшанування пам’яті загиблих воїнів-захисників, які своїми грудьми прикривали рідну землю. Зримим символом пам’яті про них став меморіал зі світлинами вічно молодих солдатів та офіцерів 3 окремої танкової Залізної бригади, полеглих за Україну. Серед запрошених гостей – рідні воїнів, керівництво громади, представники громадськості, державних органів та установ, комунальних закладів.

Капелан бригади протоієрей Ігор Ковалик разом із благочинним Ярмолинецького округу ПЦУ протоієрей Миколаєм Коваликом освятили меморіальний комплекс. Після чого військовослужбовці та гості поклали до стели Героїв квіти.

Плекаючи пам'ять про полеглих Героїв, шануємо та підтримуємо захисників, які продовжують боронити Україну від російського агресора. На урочистому зібранні з нагоди сьомої річниці створення бригади її особовий склад від імені усієї громади, виконавчого комітету та депутатського корпусу привітав Ярмолинецький селищний голова Андрій Шутяк. Очільник громади передав «залізним» воїнам сім дронів …, а також відзначив грамотами Ярмолинецької селищної ради та символічними подарунками представлених до нагородження військовослужбовців.

      Фото без опису          Фото без опису

Для привітання на сцену також вийшли, як їх представив ведучий заходу військовослужбовець Залізної бригади Василь Гуменюк, «добрі товариші та друзі бригади» – заступник селищного голови Іван Березовський і начальниця відділу освіти Руслана Гаврилюк. До річниці бригади вони закупили FPV-дрон, який передали бійцям. Депутат селищної ради Василь Андрушко закупив і передав командуванню частини господарські інструменти, що теж є дуже необхідним. Вітання та підтримку Залізній бригаді висловив Солобковецький сільський голова Сергій Когут.

Служити в українському війську, служити Україні – є справою честі і життя. Слава «залізним» воїнам! Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь