Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Дрони для бійців 3 окремої танкової Залізної бригади

Дата: 15.07.2024 14:34
Кількість переглядів: 45

12 липня сьому річницю з дня свого створення відзначає 3 окрема танкова Залізна бригада. В історії бригади – це ще одна віха, а для нас – привід згуртуватися, аби дієво допомогти воїнам, які зараз на фронті боронять Україну.

   Фото без опису           Фото без опису

Шість ІР10 дронів уже найближчим часом будуть передані воїнам Залізної бригади. Ці квадрокоптери – спільна справа усіх старостатів громади, які взяли участь у благодійному ярмарку на підтримку ЗСУ. Захід проводився 28 червня, у День Конституції України та напередодні Дня селища Ярмолинець (29 червня), тож свій внесок зробили усі жителі та гості громади, які відвідали ярмарок і стали його учасниками.

До збору коштів також доєдналися особисто старости, працівники Ярмолинецької селищної ради, освітяни та працівники галузі культури краю, БФ «Братерство Ярмолинеччини», колектив ДП «Шарівка». У вирішенні питання придбання дронів й інших організаційних питань посприяли селищний голова Андрій Шутяк та староста с. Соснівки Віктор Пушкін.

У день створення їхнього з’єднання бажаємо військовослужбовцям 3 окремої танкової Залізної бригади сили, витримки, міцної броні та надійного тилу. Слава Героям!

           Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь