Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітали із століттям

Дата: 01.02.2021 15:43
Кількість переглядів: 553

      У перший день лютого сто років виповнилося Степанюк Ганні Михайлівні, що проживає у селі Соколівка. Її долю не можна назвати легкою, зважаючи на важкі періоди 20 століття, коли доводилося бути остарбайтером у Німеччині, самостійно будувати дім та гнути спину в колгоспі, заробляючи на прожиття. За плечима жінки – великий життєвий досвід із труднощами, які їй доводилося долати.

Фото без опису

     Сьогодні ж вона – хороша бабуся та прабабуся, яку шанують та люблять. З впевненістю можна сказати, що століття вона прожила гідно, і навіть сьогодні, будучи вже в поважному віці, Ганна Михайлівна досі порається по господарству та дає собі раду. У свій день народження вона отримала багато привітань від рідних і односельчан.

Фото без опису

     Також із свіжим хлібом, як традиційно прийнято на Поділлі, завітали до жінки і представники місцевої влади. У домашній атмосфері з ювілеєм вітали голова Ярмолинецької селищної територіальної громади Андрій Шутяк, голова ради ветеранів Ярмолинеччини Петро Коцюба, депутат Ярмолинецької селищної територіальної громади Ілля Соломон, староста села Соколівка Василь Радіонов, голова первинної ветеранської організації села Петро Добрянський, соціальний працівник Надія Мороз. Кожен з них бажав щастя, миру та спокою, міцного здоров'я, активного довголіття та добра, дарували квіти й подарунки. Гості передали бабусі і матеріальну допомогу від фірми “Ансевіан” (голова Марцінкевич Оксана). Ганна Михайлівна була приємно вражена та з вдячністю прийняла всі вітання та презенти.

Анастасія ГРАБ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень