Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Новий депутат та ще один заступник голови

Дата: 26.01.2021 15:49
Кількість переглядів: 555

Iз 6 (позачергової) сесії Ярмолинецької селищної ради VIII скликання.

Першим питанням шостої (позачергової) сесії Ярмолинецької селищної ради було офіційне затвердження початку повноважень нового депутата. Проінформувала усіх присутніх з цього приводу голова Ярмолинецької територіальної виборчої комісії Наталія Трачук. Вона довела до відома зібрання Постанову Ярмолинецької селищної територіальної виборчої комісії від 12 січня 2021 року. У цьому документі, зокрема, йшлося, що у зв'язку із достроковим припиненням повноважень депутата Ярмолинецької селищної ради Швеця Івана Миколайовича у зв'язку із смертю, обраного по округу №1 від політичної партії "Слуга народу" та керуючись статтями 283 та 284 Виборчого Кодексу України, обрати депутатом Ярмолинецької селищної ради слідуючого за черговістю кандидата в депутати по партійному списку політичної партії "Слуга народу" по округу №1 Деркач Віталію Юріївну, 1995 року народження, освіта вища, безпартійна, працює асистентом вчителя Москалівської ЗОШ І-ІІІ ст., проживає в селі Москалівка. Віталія Деркач представлятиме у селищній раді політичну партію "Слуга народу". У постанові йдеться і про те, щоб зареєструвати Віталію Юріївну депутатом Ярмолинецької селищної ради.

Фото без опису

У рішенні сесії з цього питання було прийнято до відома факт початку повноважень депутата Ярмолинецької селищної ради VIII скликання Деркач В.Ю.

Згідно рішення сесії, Наталія Володимирівна вручила новообраній депутатці посвідчення та нагрудний знак.

Фото без опису

Ще одним важливим рішення депутатів стало затвердження на посаду заступника Ярмолинецького селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради. З цього питання із інформацією виступив селищний голова Андрій Шутяк. Він, зокрема, зазначив, що дане питання належить до компетенції голови селищної ради. Тому у зв'язку з виробничою необхідністю задля плідної діяльності виконавчих органів, а саме у питаннях гуманітарної сфери він вніс на розгляд депутатів кандидатуру Березовського Івана Івановича. Іван Березовський відомий як видатний співак, соліст Національної опери України, випускник Віденської консерваторії (Австрія), учасник та фіналіст багатьох загальнонаціональних та міжнародних конкурсів. Але, крім того, він має і вищу фінансову освіту. Більшістю голосів депутати затвердили Березовського І.І. на посаду заступника Ярмолинецького селищного голови.

Фото без опису

Серед інших розглянутих питань, депутати прийняли рішення про створення служби у справах дітей Ярмолинецької селищної ради та затвердили Положення про цей орган; затвердили: фінансовий план КНП "Ярмолинецька багато профільна лікарня" на 2021 рік, Порядок передачі в оренду нерухомого майна та Перелік другого типу об'єктів, що належать до комунальної власності Ярмолинецької селищної ради, Положення про Ярмолинецький трудовий архів в новій редакції, Положення про конкурс на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти, засновником якого є Ярмолинецька селищна рада, Порядок призначення та звільнення з посад керівників закладів культури, засновниками яких є Ярмолинецька селищна рада.

На сесії було затверджено Програму забезпечення охорони прав і свобод людини, профілактики злочинності та підтримання публічної безпеки і порядку на території Ярмолинецької селищної ради на 2021-2025 роки, а також створено комісію з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій.

Депутати також розглянули і ряд інших питань, серед яких - заяви жителів Ярмолинецької селищної територіальної громади щодо надання матеріальної допомоги, земельні питання.

Наш кор. Фото Віктора ШИРОКОГО.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь