Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ДО УВАГИ АВТОМОБІЛЬНИХ ПЕРЕВІЗНИКІВ!

Дата: 08.02.2021 10:01
Кількість переглядів: 418

Виконавчий комітет Ярмолинецької селищної ради оголошує конкурс на право здійснення перевезення пасажирів в звичайному режимі руху на автобусному маршруті загального користування «Ярмолинці – ст. Ярмолинці»

Засідання конкурсного комітету відбудеться 2 квітня 2021 року за адресою: Хмельницька обл., смт Ярмолинці площа 600-річчя, Ярмолинець, 1 (адмінбудинок). Початок роботи о 10.00 год.

   Перелік необхідних документів на конкурс, бланки заяв і анкет, інформацію щодо об’єкту конкурсу можна отримати в Ярмолинецькій селищній раді за адресою: Хмельницька обл., смт Ярмолинці площа 600-річчя Ярмолинець, 1 (адмінбудинок) тел.:0969544074, режим роботи з 8 год. до 17 год., електронна пошта: yarm.selrada@ukr.net.

Документи на участь у конкурсі подаються організатору конкурсу (Хмельницька обл., смт Ярмолинці, площа 600-річчя Ярмолинець, 1 (адмінбудинок) у 2-х закритих конвертах з позначкою №1 та №2. На конвертах вказується дата проведення конкурсу по оголошенню, назва та адреса претендента. У конверті №1 подаються документи, що додаються до заяви, в конверті №2 – інформація про те, на який об’єкт конкурсу подає документи перевізник-претендент (заява). Кінцевий термін подачі документів – 09 березня  2021 року (включно).

Документи, які надійшли до конкурсного комітету після встановленого строку, не розглядаються.

Телефон для довідок з питань проведення конкурсу: 0969544074

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень