Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Щодо ситуації на дорогах Ярмолинеччини

Дата: 15.02.2021 08:30
Кількість переглядів: 352

     На Ярмолинеччині випала рекордна кількість снігу. Таких опадів цієї зими ще не було, констатують комунальники. Цілий день  та ніч працівники комунального господарства Ярмолинецької  селищної ради  борються  із сніговими заметами. Але негода не хоче відступати.Сьогодні вночі  головою селищної ради Шутяком Андрієм Васильовичем та заступником Головко Денисом Анатолійовичем здійснено об’їзд проблемних доріг за напрямком с. Кадиївка, с. Косогірка, с. Шевченкове.

                                                                   Фото без опису

      Спільними зусиллями з працівниками філії  ДП «Хмельницького райавтодору» розчищено міжселищне сполучення. Станом на 12:00 годину на території населених пунктів громади працює 1 одиниця спецтехніки з очистки доріг. Допомагають приватні підприємства, які залучили  27 одиниць техніки.

                                                                       Фото без опису

      Селищна рада разом з комунальниками роблять усе можливе, щоб відчистити населені пункти та автошляхи від снігу, але на жаль, сьогодні комунальної і приватної техніки не вистачає, щоб зробити це швидко.Звертаємось до приватних підприємців, власників приватних будинків,– будь ласка відчистіть свої прилеглі території від снігу. По можливості не залишайте власне авто на узбіччі центральних вулиць нашого селища.

Фото без опису

       Окремо звертаємось до людей, які живуть у приватному секторі: у нашій громаді є люди похилого віку, які не в змозі самостійно очистити доріжки біля будинків. Відвідайте їхні домівки, дізнайтеся, як вони себе почувають, і допоможіть їм очистити двори від снігу, а, можливо, сходіть до магазину за продуктами.

      Шановні жителі громади, просимо з розумінням віднестися до ситуації, яка склалася у громаді та, по можливості, утримайтесь від поїздок на власних авто на далекі відстані та будьте вкрай обережними під час піших прогулянок. Бережіть себе!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень