Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Ситуація на дорогах Хмельниччини: обмеження руху та 14 відбуксированих автомобілів

Дата: 12.02.2021 08:33
Кількість переглядів: 403

     Внаслідок інтенсивних снігопадів на Хмельниччині, на автошляхах місцевого значення дорожники фіксують замети та ускладнене пересування.

     Відтак, Хмельницька обласна служба місцевих автодоріг повідомляє про обмеження руху на мережі автодоріг загального користування місцевого значення для всіх транспортних засобів, крім снігоочисної техніки.

Фото без опису

     Обмеження введено з 5 години сьогодні, 12 лютого, і триватиме до повної ліквідації снігових перешкод із забезпеченням поїзду. Про зняття обмеження повідомлять додатково.

     За інформацією Укравтодору, у Хмельницькій області випало до 20 см снігу. Проїзд на дорогах загального користування забезпечено, снігоприбиральна техніка працює в посиленому режимі.

     За минулу добу підрозділи ДСНС області 9 разів виїжджали на буксирування техніки, яка самостійно не могла пересуватися. Рятувальники відбуксирували на розчищені ділянки доріг 14 автомобілів, в яких перебувала 21 людина.«Лише у Кам’янець-Подільському районі надзвичайники надали допомогу у буксируванні п’яти вантажних автомобілів, у  Теофіпольському – трьох, також допомогу від рятувальників отримували  у  Волочиському,  Деражнянському, Чемеровецькому, Білогірському, Хмельницькому районах та  в м. Кам’янець-Подільський», – розповіли в ГУ ДСНС в області.

     Всього від надзвичайників було залучено 9 одиниць техніки та 29 чоловік особового складу.

     Згідно з даними Гідрометцентру, на території Хмельниччини сьогодні та завтра, 13 лютого, утримаються ускладнені погодні умови: сніг, хуртовини, на дорогах ожеледиця, вітер північно-західний 7-12 м/с, пориви 17-22м/с. Температура повітря вночі 11-16° морозу, вдень 6-11° морозу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень