Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Своє 95-ліття відсвяткував житель села Волудринці Антон Григорович Гавловський

Дата: 03.03.2021 11:56
Кількість переглядів: 562

     Уже 95-й рік поспіль на своєму життєвому шляху, 3 березня, зустрічає початок весни ветеран війни і праці, воїн-фронтовик, мешканець села Волудринці Антон Григорович Гавловський. Не всім вдається подолати цей славний і поважний життєвий рубіж. А ті, що його успішно перекрокували, є справжніми довгожителями, генетичною елітою не тільки нашого краю, але й країни.

Фото без опису

     В день поважного ювілею заслуженого довгожителя завітали до його домашнього помешкання  заступник голови Ярмолинецької селищної ради Іван Березовський, голова ради ветеранів Ярмолинеччини Петро Коцюба, сільський староста Петро Стахов, голова первинної ветеранської організації села Віталій Терлецький, соціальна працівниця Ольга Ліщинська. Вони вручили ветерану-фронтовику букет квітів, вітального листа, адресованого головою Ярмолинецької селищної територіальної громади Андрієм Шутяком, а також подарунки. «Ми, ярмолинчани, пишаємося тим, що серед нас у нашій громаді живе така людина, воїн-фронтовик Другої світової війни Антон Григорович Гавловський, - відмітив у своєму привітанні заступник очільника селищної ради, - який відстоював рідну землю від фашистського поневолення, в післявоєнний час сумлінно трудився на благо своєї Вітчизни.

     Низько вклоняємось та висловлюємо Вам сердечну вдячність за Ваш героїчний життєвий шлях». Усі гості радо привітали ювіляра  та побажали йому Божого благословення , життєвих сил, здоров’я,  багато-багато світлих   днів, щасливих і мирних років життя.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень