Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбувся конкурс професійної майстерності

Дата: 04.03.2021 16:10
Кількість переглядів: 543

     В області розпочався фестиваль професій «Твій старт в успішне життя». Метою фестивалю є популяризація професійної (професійно-технічної) освіти, робітничих професій, підвищення їх престижності у професійній діяльності, демонстрація переваг навчання у закладах профтехосвіти, можливостей побудови успішної професійної кар’єри випускників та проведення профорієнтаційної роботи серед учнів закладів загальної середньої освіти та дорослого населення.

Фото без опису

 

     04 березня 2021 року в рамках фестивалю у ДНЗ «Ярмолинецький агропромисловий центр професійної освіти» відбувся конкурс професійної майстерності у номінації «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів».

     У відкритті конкурсу професійної майстерності взяли участь Ярмолинецький селищний голова – Андрій Шутяк, помічник народного депутата Сергія Лабазюка – Валентина Ряба, заступник директора департаменту освіти і науки – Антоніна Харчук.

     Учас­ни­ків конкурсу зма­гань оці­ню­ва­ти­ме ква­лі­фі­ко­ва­не жу­рі, відповідно до про­фе­сій­ної спря­мо­ва­нос­ті.

Фото без опису

     Піс­ля за­вер­шення кон­кур­сних днів, 12 бе­рез­ня 2021 року, у об­ласно­му теат­рі іме­ні Ми­хай­ла Ста­риць­ко­го бу­де підведено під­сумки про­фе­сій­них змагань та ого­ло­ше­но пе­ре­мож­ців фес­ти­ва­лю про­фе­сій «Твій старт в ус­пішне жит­тя», де пе­ре­мож­ці та учас­ни­ки фес­ти­ва­лю будуть від­зна­че­ні подарунками.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень