Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

4 березня відбулась зустріч з лідерами учнівського самоврядування

Дата: 04.03.2021 17:00
Кількість переглядів: 748

     Сьогодні заступник голови Ярмолинецької селищної ради Іван Березовський,  начальник відділу економічного розвитку та інвестицій   Ірина Драгомерецька, головний спеціаліст Наталія Атанова взяли участь у роботі  школи «Лідер»   Ярмолинецького будинку творчості, де зустрілися  з лідерами учнівського самоврядування закладів загальної середньої освіти Ярмолинецької селищної територіальної громади. Відбувся конструктивний обмін думками щодо бачення шляхів   розвитку нашої територіальної громади, участі молоді у написанні грантових проектів.

 

Фото без опису

     Напередодні учнівська молодь прийняла активну участь у  анкетуванні «Ярмолинеччина і Я». Паралельно опитування проводилось і серед дорослого населення громади. За результатами опитування визначено проблеми, які потребують вирішення та проекти, які бажано було б реалізувати на території  нашої громади. 

    Спільно з лідерами учнівського самоврядування обговорено можливість здійснення проекту із запровадження у закладах загальної середньої освіти роздільного збору сміття. Молодь ознайомлено з можливостями залучення коштів у проект, проведений короткий тренінг із написання грантових проектів. В результаті учням запропоновано заповнити проектну заявку, яку можна надіслати до Ярмолинецької селищної ради у Google формі. Заявка буде опрацьована та проводитиметься активний пошук фондів, готових співпрацювати у цьому напрямку. Спільно з учнями ми розпочинаємо краудфандингову кампанію із пошуку донорів для реалізації екологічного проекту на території громади.

 

Фото без опису

 

     Розмову про залучення додаткових коштів для розвитку Ярмолинецької селищної територіальної громади продовжено на зустрічі  з працівниками Ярмолинецької центральної бібліотеки. Працівники бібліотек спільно з іншими активістами населених пунктів мають виступити  рушійною силою змін.  Цьому сприятиме  навчальний курс «Європейські гранти для культурних та креативних проектів», який запропоновано  для використання в роботі. Також Ярмолинецькою центральною бібліотекою буде продовжено опитування жителів населених пунктів  щодо їх бачення подальшого розвитку громади.

 

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень