Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Чергове засідання виконавчого комітету

Дата: 05.03.2021 13:15
Кількість переглядів: 760

     5 березня під головуванням селищного голови Андрія Шутяка відбулося чергове засідання виконавчого комітету, у роботі якого взяли участь 21 член виконкому. Було розглянуто понад три десятка важливих для громади питань.

     Першими ухвалили рішення про внесення змін до бюджету Ярмолинецької селищної територіальної громади на 2021 рік та затвердження звітів про виконання бюджету Ярмолинецької селищної ради за 2020 рік та 19 колишніх сільських рад. 

     Проголосували за надання матеріальної допомоги на поховання непрацюючих осіб та надання пільг бійцям-добровольцям антитерористичної операції та членам їх сімей на оплату житлово-комунальних послуг (в розмірі 75%), в межах норм встановлених законодавством.

     Також, створили робочу групу зі сприяння легалізації «тіньової» зайнятості населення та «тіньової» заробітної плати Ярмолинецької селищної  територіальної громади, яку очолив селищний голова Андрій Шутяк.

Створили комісію з питань захисту прав дитини виконавчого комітету Ярмолинецької селищної ради.

     Прийнято рішення про запровадження системи енергетичного менеджменту у бюджетних установах Ярмолинецької селищної ради. Затверджено Положення про експертну комісію та склад експертної комісії Ярмолинецької селищної ради, зведену номенклатуру справ Ярмолинецької селищної ради на 2021 рік.

     У зв’язку із зміною вартості природного газу виконавчий комітет прийняв рішення про встановлення скоригованих тарифів на теплову енергію. Для підприємств, які обслуговуються КП «Теплокомуненерго».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень