Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Хмельницька окружна прокуратура

Дата: 19.03.2021 08:22
Кількість переглядів: 580

 

Прокурорами  Ярмолинецького відділу Хмельницької окружної прокуратури в суді доведено вину 56-річного жителя Тернопільщини, який обвинувачувався у повторному відкритому викраденні чужого майна (грабіж), вчиненому за попередньою змовою групою осіб.

 

 

     Досудовим розслідуванням та вході судового розгляду встановлено, що зранку 19 червня 2020 року, житель Тернопільщини разом із своїм спільником, шляхом вільного доступу зайшли до торгівельного приміщення, яке розташоване на території Ярмолинецького КООП «Ринок».

     Перебуваючи у вказаному приміщенні, засуджений, скориставшись відсутністю власника та сторонніх осіб, із кишені джинсової куртки потерпілого викрав шкіряний гаманець, у якому знаходилися грошові кошти в сумі 50 000 гривень.

     Враховуючи те, що крадіжку помітила дружина власника кіоску й почала з криками бігти до грабіжників, обвинувачений віддав гаманець спільнику, який після передачі грошових коштів зник з місця пригоди, а обвинувачений був затриманий потерпілим.

     Внаслідок протиправних дій вказаних осіб потерпілому спричинено матеріальної шкоди на суму 50 000 гривень, які в ході досудового розслідування добровільно відшкодовано родичами засудженого. 

     Таким чином, стороною обвинувачення в суді повністю доведено винуватість особи у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України (відкрите викрадення чужого майна (грабіж), вчинений повторно, за попередньою змовою групою осіб).

     За результатами судового розгляду Ярмолинецьким районним судом постановлено обвинувальний вирок, згідно якого обвинуваченому призначено реальну міру покарання  у виді 5 років 1 місяця позбавлення волі.

 

Прокурор Ярмолинецького відділу

Хмельницької окружної прокуратури                                                     В.Гуменна


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень