Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ВАЖЛИВО! 23 березня відбулося позапланове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Ярмолинецької селищної ради

Дата: 23.03.2021 16:46
Кількість переглядів: 2617

     У зв’язку з ускладненням на території громади епідемічної ситуації, спричиненої поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, 23 березня 2021 року під головуванням селищного голови Шутяка Андрія Васильовича було проведено позапланове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Ярмолинецької селищної ради.

 

 

 

     На засіданні комісії були присутні: заступники селищного голови, члени комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій. 

     Ключове питання, яке розглядалося на засіданні, — введення додаткових обмежувальних протиепідемічних заходів, спрямованих на стримування зростання захворюваності на COVID-19 у межах Ярмолинецької територіальної громади.

 

 

Комісія з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій

ВИРІШИЛА:

1. Заборонити на території Ярмолинецької селищної ради:

1.1. Проведення вcix масових (розважальних, спортивних, соціальних, рекламних та інших) заходів, крім заходів, необхідних для забезпечення роботи органів державної влади та органів місцевого самоврядування, офіційних спортивних заходів, включених до Єдиного календарного плану фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів України, та матчів командних ігрових видів спорту професійних спортивних клубів без глядачів за умови дотримання учасниками відповідних санітарних i протиепідемічних заходів та здійснення обов’язкового щоденного контролю за станом здоров’я учасників.

1.2. Приймання відвідувачів закладами культури i проведення культурних масових заходів.

1.3. Відвідування сторонніми особами (крім законних представників, членів сім’ї, родичів за умови дотримання всіх протиепідемічних заходів, не частіше ніж один раз на тиждень) установ i закладів, що надають соціальні послуги сім’ям/особам, які перебувають у складних життєвих обставинах, крім установ i закладів, які надають соціальні послуги екстрено (кризово).

1.4. Проведення релігійними організаціями богослужінь, якщо не забезпечено наявності в споруді, приміщені не менше 10 квадратних метрів на одну особу.

1.5. Проведення дискотек, організацію дозвілля у тому числі проведення святкових заходів, банкетів, майстер-класів, публічних подій у закладах громадського харчування, ресторанах, кафе, барах, закусочних, їдальнях, кафетеріях, буфетах тощо. 

1.6. Роботу після 24-ї та до 7-ї години суб’єктів господарювання з надання послуг громадського харчування (ресторанів, кафе, барів, закусочних, їдалень, кафетеріїв, буфетів тощо), крім діяльності з надання послуг громадського харчування із здійсненням адресної доставки замовлень та замовлень на винос.

 

                                                           Термін: з 24.03.2021 року - на період карантину.

2. Відділу освіти селищної ради:

2.1. Спільно з директорами закладів загальної середньої, позашкільної освіти, інклюзивно-ресурсного центру запровадити дистанційну форму навчання в період з 29.03.2021 року по 18.04.2021 року.

 

                                                                         Термін: до 29.03.2021 року.

2.2. Спільно з керівниками закладів дошкільної освіти забезпечити неухильне виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 09.12.2020 року № 1236 зі змінами та постанови Головного державного санітарного лікаря України від 22.09.2020 року № 55.

 

                                                                         Термін: на період карантину.

3. Керівникам КП «Ярмолинецького коопринку» та ТОВ «Ринок СП» забезпечити виконання на території ринків вимог щодо профілактичних заходів протидії поширенню коронавірусної хвороби COVID-19 в місцях торгівлі харчовими продуктами (дотримання маскового режиму та соціальної дистанції, наявність захисних екранів між продавцями і покупцями із плівки або пластику тощо) встановлених постановою Головного державного санітарного лікаря України від 27.04.2020 року № 14 (зі змінами внесеними постановою Головного державного санітарного лікаря України від 16.05.2020 року № 21).

                                                                                  Термін: на період карантину.

4. Обмежити на території Ярмолинецької селищної ради прийом громадян структурними підрозділами, виконавчими органами та комунальними підприємствами селищної ради, крім надання невідкладних послуг населенню.

 

                            Термін: з 24.03.2021 року — до покращення епідемічної ситуації.

5. Ярмолинецькому районному управлінню ГУ Держпродспоживслужби в Хмельницькій області, відділенню поліції № 3 Хмельницького районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області посилити контроль за виконанням (дотриманням) протиепідемічних обмежувальних заходів з протидії поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19 суб’єктами господарювання різної форми власності на території селищної ради.

                                                                            Термін: протягом карантину.

Скан копія документу


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень