Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Щодо проведення громадських слухань містобудівної документації "Детального плану території садибної житлової забудови по вул. Ярослава Мудрого, 34 смт. Ярмолинці Ярмолинецької  селищної  ради Хмельницької області"

Дата: 26.03.2021 14:16
Кількість переглядів: 472

      « 26 » квітня 2021 р. в 10:00 в приміщені за адресою: вул.  Центральна, буд.14, смт.Ярмолинці Ярмолинецької селищної ради Хмельницької області, з метою врахування громадських інтересів під час розроблення проекту містобудівної документації відбудуться громадські слухання щодо розгляду  «Детального плану території садибної житлової забудови по вул. Ярослава Мудрого, 34 смт. Ярмолинці Ярмолинецької  селищної  ради Хмельницької області», розробником якого є ФОП Радзіховська Катерина Олексіївна, м. Хмельницький.

Фото без опису

     Звертаємо увагу, що всі зацікавлені особи мають право подати свої пропозиції по врахуванню громадських інтересів, які будуть розглядатися на громадських слуханнях. Відповідно до законодавства пропозиції мають право подавати:

  1. Повнолітні дієздатні фізичні особи, які проживають на території, щодо якої розробляється Детальний план території;
  2. Юридичні особи, об’єкти нерухомого майна яких розташовані на території, щодо якої розробляється Детальний план території;
  3. Власники та користувачі земельних ділянок, розташованих на території, та суміжні з територією щодо якої розробляється Детальний план території;
  4. Представники органів самоорганізації населення, діяльність яких поширюється на відповідну територію;
  5. Народні депутати України, депутати відповідних місцевих рад.

     Пропозиції, надані після встановленого строку, залишаються без розгляду.

     Пропозиції громадськості підлягають реєстрації органом місцевого самоврядування та розглядаються розробником і замовником проекту Детального плану території у місячний строк.

     За результатами розгляду пропозицій заявнику надається відповідь про їх врахування або обґрунтована відмова.

     Пропозиція до Детального плану території подається у відділ комунальної власності, містобудування та архітектури, житлово-комунального господарства та благоустрою Ярмолинецької селищної ради в письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, особистим підписом і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень