Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулася щотижнева апаратна нарада

Дата: 29.03.2021 14:28
Кількість переглядів: 795

     29 березня 2021 року під головуванням Ярмолинецького селищного голови Андрія Шутяка відбулася щотижнева апаратна нарада за участю заступників селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради та керівників структурних підрозділів селищної ради.

 

Фото без опису

     На початку засідання селищний голова вручив службові посвідчення керівникам структурних підрозділів апарату селищної ради, які були переведені на відповідну посаду з апарату Ярмолинецької районної адміністрації або успішно пройшли конкурсний відбір й були затвердженні на посаду і вже приступили до виконання службових обов’язків. Після чого зібрання перейшло безпосередньо до обговорення актуальних питань  щодо основних напрямів життєдіяльності громади. 

Фото без опису 

     Першою надали слово керівнику фінансового відділу Олені Гусак, яка поінформувала присутніх на зібранні про поточну ситуацію з виконанням бюджету. Далі заслухали керівників усіх інших відділів апарату селищної ради.

Фото без опису

     На нараді також йшлося про епідемічну ситуацію на території громади, зумовлену поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, зокрема, про вакцинацію медичних працівників і заплановану на найближчий час вакцинацію працівників освітніх закладів.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень