Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ВАЖЛИВО! 29 березня відбулося позапланове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Ярмолинецької селищної ради

Дата: 29.03.2021 16:43
Кількість переглядів: 705

     З метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19 на території громади 29 березня 2021 року під головуванням Ярмолинецького селищного голови Андрія Шутяка було проведено позапланове засідання комісії з питань  техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Ярмолинецької селищної ради.

Фото без опису

     На засіданні розглядалося питання введення додаткових протиепідемічних обмежень, спрямованих на стримування зростання захворюваності на COVID-19 у межах Ярмолинецької територіальної громади.

 Комісія з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій

ВИРІШИЛА:

     1.Заборонити з 29.03.2021 року на території Ярмолинецької селищної ради:

1.1. Приймання відвідувачів суб’єктами господарювання, які проводять діяльність у сфері громадського харчування (барів, ресторанів, кафе тощо), після 22:00 години вечора, крім діяльності з надання послуг громадського харчування із здійсненням адресної доставки замовлень та замовлень на винос.

1.2. Приймання відвідувачів у спортивних залах та фітнес-центрах, крім спортсменів національних збірних команд України та їх тренерів за умови дотримання відповідних санітарних i протиепідемічних заходів.

Термін: до 12.04.2021 року

 

2. Відділенню поліції № 3 Хмельницького районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області посилити поточний контроль на вулицях, у парках й інших громадських місцях за дотриманням протиепідемічних заходів, проводити вибіркову перевірку документів, що посвідчують особу, перевірку дотримання обмежувальних протиепідемічних заходів на ринках, об’єктах торгівлі продовольчими та непродовольчими групами товарів, аптеках тощо на території громади.

Термін: протягом карантину.

 

3. Ярмолинецькому районному управлінню ГУ Держпродспоживслужби в Хмельницькій області посилити держсанепіднагляд (контроль) на території громади за дотриманням санітарного законодавства на ринках, об’єктах торгівлі продовольчими та непродовольчими групами товарів тощо.

Термін: протягом карантину.

 

4. Визнати таким, що втратив чинність, підпункт 1.6. пункту 1 протокольного рішення комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Ярмолинецької селищної ради від 23 березня 2021 року № 3.

Скан копія документу 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень