Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулася розширена нарада управління культури Хмельницької обласної державної адміністрації та керівників профільних структурних підрозділів територіальних громад

Дата: 31.03.2021 14:09
Кількість переглядів: 796

     30 березня відбулася онлайн-нарада представників Міністерства культури та інформаційної політики України з начальниками та працівниками структурних підрозділів галузі культури й директорами закладів культури територіальних громад Хмельницької області.

Фото без опису

     Ярмолинецьку громаду на нараді представляли начальник відділу культури, туризму та релігії Ярмолинецької селищної ради Ірина Бойко,  головні спеціалісти відділу Сергій Галяс та Олександр Пищур, директор Центру культури та дозвілля Вадим Загранюк.

     Темою наради було підбиття підсумків діяльності клубних установ області за 2020 рік та визначення пріоритетних напрямків розвитку галузі культури в області.

Фото без опису

 

     Хмельницький обласний науково-методичний центр культури і мистецтва ознайомив учасників наради з творчими культурно-мистецькими заходам, що відбудуться у 2021 році, а також з навчаннями для працівників культури, які заплановані.

     Окремо йшлося про діяльність закладів культури в сільській місцевості. Зважаючи на пандемію і заборону масових заходів, увага акцентувалася на створенні та веденні сайтів або інтернет-сторінок кожного сільського клубу чи закладу культури. А також на навчанні за допомогою різних платформ.

     Активне обговорення викликало питання функціонування мережі закладів в умовах адміністративної реформи, утворення центрів культурних послуг, підтримки Мінкультом змін до нормативних документів.

     Позиція Мінкультури – утворення центрів не свідчить про закриття існуючих клубів, бібліотек, а навпаки, йдеться про розширення спектру культурних послуг та надання їх в одному місці.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень