Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулося зібрання ініціативної групи з розробки Герба та Прапора Ярмолинецької селищної ради та населених пунктів, які входять до її складу

Дата: 01.04.2021 15:45
Кількість переглядів: 972

     1 квітня 2021 року в стінах читального залу Ярмолинецької центральної бібліотеки відбулося попереднє зібрання ініціативної групи з розробки Герба та Прапора Ярмолинецької селищної ради та населених пунктів, які входять до її складу.

 

Фото без опису

     

     Відповідно до Закону новостворені територіальні громади сіл, селищ, міст можуть мати власну символіку (герб, прапор тощо), яка відображає їхні історичні, культурні, соціально-економічні та інші місцеві особливості і традиції. Ця символіка має носити об‘єднуючий характер, має сприйматись усією громадою. Тому завдання ініціативної групи - при розробці символіки перейти до нової місцевої ідентичності, де б усі жителі нашої громади, незалежно в якому населеному пункті вони проживають, відчували себе однією сім‘єю. По-друге, власна символіка допоможе громаді сформувати своє обличчя, створити успішний територіальний бренд, який сприятиме ефективному розвитку Ярмолинеччини.

 

Фото без опису

     

     Розглянувши різні пропозиції та заслухавши результати опитування, проведеного серед населення, ініціативна група виділила різні варіанти гербів та прапорів, які відповідатимуть історичній достовірності нашої громади. Розглянуті проекти символів мають відповідати вимогам сучасної української геральдики та прапорництва. Але потребують коректив після вивчення усіх варіантів.
     Отже, робота з розробки символіки громади продовжується.

 

Фото без опису

     Підготувала Ольга Басун


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень