Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ВАЖЛИВО! Які нові карантинні обмеження діятимуть на території Ярмолинецької селищної громади з 8 квітня 2021 року

Дата: 07.04.2021 15:17
Кількість переглядів: 3979

     Сьогодні, 7 квітня, під головуванням Ярмолинецького  селищного голови Андрія Шутяка відбулося позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Ярмолинецької селищної ради.

Фото без опису

 

     З метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19 на території громади та на виконання протокольного рішення комісії з питань ТЕБ і НС Хмельницької обласної державної адміністрації від 05.04.2021 року № 7 комісія з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій

ВИРІШИЛА:

1. Дозволити з 08 квітня 2021 року спеціальні перевезення на міському та приміських автобусних маршрутах загального користування, які курсують у межах Ярмолинецької селищної територіальної громади: смт Ярмолинці – ст. Ярмолинці, смт Ярмолинці – с. Соснівка, смт Ярмолинці – с. Савинці за умови наявності під час таких перевезень у пасажирів засобів індивідуального захисту, зокрема респіраторів або захисних масок, що закривають ніс та рот, у тому числі виготовлених самостійно та з дотриманням відповідних санітарних i протиепідемічних заходів, у межах кількості місць для сидіння, що передбачена технічною характеристикою транспортного засобу, визначена в реєстраційних документах на такий транспортний засіб.

                                                           Термін: з 08.04.2021 р. по 18.04.2021 р.

 

2. Перевізникам, які здійснюють перевезення пасажирів, забезпечити спеціальні перевезення щоденно, транспортні засоби (автобуси) обладнати табличками «Спеціальні перевезення».

                                                           Термін: з 08.04.2021 р. по 18.04.2021 р.

 

3. Відділу економічного розвитку та інвестицій селищної ради довести відповідне рішення комісії до перевізників, які здійснюють спеціальні перевезення в межах Ярмолинецької селищної територіальної громади.

                      Термін: до 08.04.2021 р.

 

4. Рекомендувати підприємствам, установам, організаціям максимально перейти на дистанційну форму роботи, окрім підприємств критичної інфраструктури.

                                                            Термін з 08.04.2021 р. по 18.04.2021 р.

 

5. Обмежити на території Ярмолинецької селищної ради прийом громадян структурними підрозділами, виконавчими органами та комунальними підприємствами селищної ради, крім надання невідкладних послуг населенню.

                                                            Термін з 08.04.2021 р. по 18.04.2021 р.

 

6. Керівнику КП «Ярмолинецький коопринок» забезпечити виконання на території ринку вимог щодо профілактичних заходів протидії поширенню коронавірусної хвороби COVID-19 в місцях торгівлі (дотримання маскового режиму та соціальної дистанції, наявність захисних екранів між продавцями і покупцями із плівки або пластику тощо).

                                                                          Термін: на період карантину.

Документ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень