Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

З 7 квітня 2021 року Ярмолинецька багатопрофільна лікарня приймає на лікування пацієнтів із COVID-19

Дата: 08.04.2021 16:15
Кількість переглядів: 3671

     Складна епідемічна ситуація, що склалася у зв’язку зі значним поширенням в Україні  гострої респіраторної хвороби COVID-19, потребує оперативного реагування.

     Відповідно до розпорядження міністра охорони здоров’я України Максима Степанова від 6 квітня 2021 р. Ярмолинецьку багатопрофільну лікарню внесено до Переліку закладів охорони здоров’я, що визначені для госпіталізації пацієнтів з гострою респіраторною хворобою COVID-19.

     З 7 квітня Ярмолинецька лікарня вже приймає на лікування пацієнтів, у яких діагностовано коронавірусну інфекцію, – жителів населених пунктів Ярмолинецької та Солобковецької територіальних громад.

Фото без опису

     Створено медичні бригади у складі лікарів, а також молодшого і середнього медичного персоналу, які будуть задіяні у лікуванні пацієнтів із COVID-19.

     Задіяне інфекційне відділення, 1 і 2 поверхи. Перепрофільоване дитяче відділення під відділення підозр та реанімаційне відділення (6 ліжок) під інфекційну реанімацію для пацієнтів з коронавірусом. Задіяне неврологічне відділення. Усього 60 ліжок для лікування пацієнтів, хворих на COVID-19.

Фото без опису

 

     70 тис. грн на допомогу лікарні в боротьбі з COVID-19 планує виділити Ярмолинецька селищна рада. Загалом від початку року Ярмолинецька селищна рада виділила на функціонування закладу 4 млн 777 тис. грн.  Але за  ситуації, що склалася, лікарня для надання послуг належного рівня потребує додаткового фінансового забезпечення.

     Ярмолинецька багатопрофільна лікарня сподівається на розуміння і звертається до підприємців, господарюючих суб’єктів, фізичних осіб із проханням підтримати медиків і допомогти лікарні у закупівлі необхідних засобів індивідуального захисту, дезінфікуючих засобів тощо. Також відкрито рахунок, куди всі небайдужі можуть переказати кошти, які будуть спрямовані на лікування хворих на COVID-19.

 

    За актуальною інформацією щодо того, яких засобів і в якій кількості потребує заклад для лікування хворих на COVID-19, звертатися до головного бухгалтера Ярмолинецької багатопрофільної лікарні:

Олійник Надія Вікторівна

тел.: 068 158 94 12

 

Реквізити для благодійних внесків:

КНП «Ярмолинецька багатопрофільна лікарня»

Код 02004574

МФО 315405

ХФ АТ «Приватбанк»

р/р UA693154050000026008052318826

 

     У такий складний для усіх час просимо вас у міру своїх можливостей допомагати медикам на передовій боротьби з COVID-19 і тим, хто зіткнувся із цією підступною недугою.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь