Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Щотижнева апаратна нарада від 12 квітня 2021 року

Дата: 12.04.2021 13:14
Кількість переглядів: 698

     Щотижнева апаратна нарада від 12 квітня відбулася під головуванням заступника селищного голови Дениса Головка. На нараді йшлося про нагальні поточні питання, а також про грантові й інші проєкти, спрямовані на розвиток Ярмолинецької селищної територіальної громади.

 

Фото без опису

 

     Спершу присутні на нараді заслухали актуальну інформацію начальника фінансового відділу про виконання бюджету.

 

Фото без опису

 

     Серед інших питань, які було обговорено, йшлося зокрема про інвентаризацію земельних ділянок та вакцинацію працівників закладів освіти.

 

Фото без опису

 

     Інвентаризація земельних ділянок (паїв), які не внесені в Національну кадастрову систему, є масштабною і довготривалою роботою. Так, попереднього тижня за даним напрямком були пропрацьовані земельні ділянки в таких селах Ярмолинецької селищної територіальної громади, як Жилинці, Кадиївка, Томашівка.

 

Фото без опису

 

      На території Ярмолинецької громади минулого тижня на самоізоляцію були відправлені два заклади дошкільної освіти через підтверджені випадки захворювання на COVID-19 серед їхніх працівників. Це Ярмолинецький дошкільний заклад «Дзвіночок» (07.04 – 20.04) та Москалівський дошкільний заклад «Ялинка» (11.04 – 25.04).

     Що стосується пробного ЗНО, воно, як і було заплановано, відбулося 10 квітня на базі Ярмолинецької загальноосвітньої школи №1. Із попередньо зареєстрованих 86 учнів участь у тестуванні взяли 82 учні (4 учні перебувають на самоізоляції).

На території Ярмолинецької громади триває вакцинація педагогічних працівників. Станом на 12 квітня вакциновано 74 особи.  

 

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень