Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Ярмолинецька громада долучилася до Програми «U-LEAD з Європою»

Дата: 13.04.2021 14:30
Кількість переглядів: 689

     «U-LEAD з Європою» – це програма, що спільно фінансується Європейським Союзом та його країнами-членами Німеччиною, Польщею, Швецією, Данією, Естонією та Словенією.

     13 квітня 2021 року на платформі Microsoft Teams відбулася онлайн-консультація, яку проводив керівник Хмельницького регіонального офісу Програми «U-LEAD з Європою» Дмитро Василенко. 

 

Фото без опису

 

     Ініціатором та організатором консультації виступила начальник відділу культури, туризму та релігії Ярмолинецької селищної ради Ірина Бойко. До участі долучилися начальники та працівники структурних підрозділів селищної ради, керівники комунальних установ громади. На онлайн-зустрічі йшлося про організацію в  Ярмолинецькій громаді роботи з проєктного менеджменту.

 

Фото без опису

 

     Життя у стилі проєктного менеджменту – це той принцип, за яким живе сьогодні Європа. А оскільки Україна проголосила себе її частиною, то потрібно цим інструментом оволодівати.

 

Фото без опису

 

     Першочергова мета проєктного менеджменту – просування ідей громади щодо благоустрою, бізнесу, культури, туризму. І в цій сфері є багато новацій. Учасників навчання було ознайомлено з такими актуальними нині поняттями, як грант, донори, бенефіціари. Йшлося також про те, де і як шукати джерела фінансування різного роду проєктів.

 

Фото без опису

     Наприкінці зустрічі її учасники домовилися про подальшу співпрацю між Ярмолинецькою громадою та Програмою «U-LEAD з Європою».

     Навчаємося у кращих! Бо це ключ до формування ідентичності громади та її успішного розвитку.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень