Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Нові інструменти й обладнання для комунальників Ярмолинецької громади

Дата: 14.04.2021 13:52
Кількість переглядів: 1100

     Дві бензокоси, бензопила, ножиці для обрізки дерев і кущоріз. Від сьогодні ці інструменти в розпорядженні працівників Ярмолинецького комунального підприємства «Благоустрій громади».

 

Фото без опису

 

     Вони першими виходять на вулиці. Коли ми лише добираємося до своїх робочих місць, у них робота вже кипить. Вони – люди, які працюють задля благоустрою нашої громади. Але сучасний ритм життя потребує сучасного обладнання, у якому донедавна наші комунальники відчували гостру нестачу. Нещодавно для їхніх потреб за кошт місцевого бюджету було закуплено нові поліпропіленові мітли, лопати для прибирання снігу, а також рукавиці та інші розхідні матеріали.

     І от тепер у їхньому розпорядженні сучасне обладнання й інструменти, які надав для потреб Ярмолинецької громади народний депутат від нашого округу Олександр Герега, співзасновник ГО «За конкретні справи».

 

Фото без опису

 

     Інструменти в руки тепер уже їхніх нових власників передали Ярмолинецький селищний голова Андрій Шутяк та заступник селищного голови Денис Головко. Як зазначив очільник громади, «щоб полегшити працю комунальників і щоб, готуючись до Великодня, привести наше містечко в належний вигляд».

     Якщо з бензокосами і бензопилою ще треба розібратися і налаштувати їх, то з ножицями все зрозуміло – дбайливі й працьовиті руки Людмили Маковської одразу ж знайшли їм застосування. Інструмент зі своїм призначенням справляється  на відмінно.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень